Light+Building 2024 Fuarına Cemdağ Aydınlatma Damgası

7.4.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Cemdağ Aydınlatma, Light+Building 2024 Fuarına Cemdağ Aydınlatma Damgası

Ülkemiz Aydınlatma sektörünün Türkiye’deki öncü markalarından birisi olan CEMDAĞ Aydınlatma, 3-8 Mart 2024 tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenen Uluslararası aydınlatma, Bina Teknolojileri ve Otomasyonu Fuarı Light + Building 2024’de enerji tasarruflu ürünlerini sergiledi. Cemdağ Aydınlatma Light + Building’te; dış mekan ürünlerin yanı sıra projeler için geliştirdiği özel tasarım ürünlerini de sergiledi.

İzmir’de toplam 52.000 metrekare alanda kurulu üç üretim tesisinde etkin, hızlı ve yüksek kapasiteli üretim yapan ve konusunda Türkiye’nin ilk aydınlatma sanayi kuruluşu olan Cemdağ Aydınlatma’nın üretimini gerçekleştirdiği aydınlatma ürünleri İç pazardaki birçok segmentte pazar liderliğine sahip. Cemdağ’ın enerji tasarruflu ürünleri dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilmektedir. İç ve dış mekan teknik aydınlatma konusunda uzman olan Cemdağ, uluslararası norm ve standartlara tam uyumlu, yüksek teknoloji ve güncel tesisler ile yüksek kaliteli, katma değerli, trend belirleyen aydınlatma ekipmanları üretmektedir. Yüksek kapasiteli fabrikalarda, saygın ve uluslararası sertifikalı tedarikçilerin bileşenlerini ve hammaddelerini kullanarak, zengin ürün yelpazesi ve özelleştirilmiş çözümleri ve sonsuz müşteri memnuniyeti ile hızlı teslimat sürelerinde üretim yapmaktadır.

Cemdağ Aydınlatma’nın Light + Building Fuarı’nda sergilediği ürünler başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen ziyaretçilerin beğenisini kazandı. 6 gün süren fuar boyunca Cemdağ Aydınlatma standı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Fuarda Cemdağ’ın standını ziyaret eden Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ürünlerle ilgili yetkililerden bilgi alarak Cemdağ Aydınlatma yetkilerine ülke ekonomisine yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür etti.