Panasonic, 2024’te Mobilite İş Birliklerine ve Teknolojik Yeniliklere Öncülük Etmeye Hazırlanıyor

11.3.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Panasonic, Steven Vindevogel, Panasonic, 2024’te Mobilite İş Birliklerine ve Teknolojik Yeniliklere Öncülük Etmeye Hazırlanıyor

Panasonic'in TOUGHBOOK Avrupa Bölüm Başkanı Steven Vindevogel, ekonomik belirsizlikler ve benzeri görülmemiş teknolojik değişimler çağında mobilite ortaklıklarının önemini vurguluyor.

Panasonic'in TOUGHBOOK Avrupa Bölüm Başkanı Steven Vindevogel, 2024'e girerken işletmelerin bir belirsizlik dönemiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, Avrupa'nın üzerinde yüksek maliyetler, tedarik zinciri zorlukları ve kalifiye işgücü sıkıntısı gibi sosyo-ekonomik bulutların dolaştığına değiniyor. Ancak, mobilite alanında iş yapma biçimimizi dönüştürmeyi vaat eden 5G ve yapay zeka gibi teknolojiler şeklinde ortaya çıkan cesaret verici ipuçları da var.

Yol biraz belirsiz ve işler hızlı ilerliyor olsa da, 2024 yılı heyecan verici bir değişim yılı olacağa benziyor. Bu dönemde işletmelerin her zamankinden daha çevik olması ve kendilerine rehberlik edecek güvenilir ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışması gerekiyor.

5G ve Yapay Zeka ile Üretkenliğin Yeni Dalgası

5G ve yapay zeka teknolojilerinin entegrasyonu, Avrupa'daki mobil iş güçlerini devrim niteliğinde dönüştürecek. Panasonic TOUGHBOOK, bu dönüşümün ön saflarında yer alarak, 5G ağları için optimize edilmiş cihazlar sunuyor. Bu gelişmeler, acil servislerden lojistiğe kadar çeşitli sektörlerde üretkenliği artıracak.

Yapay zekanın, mobil iş gücü operasyonlarını yeniden şekillendirme potansiyeli büyük. Gerçek zamanlı veri paylaşımından akıllı karar vermeye kadar, mobil cihazlarda yapay zeka uygulamalarının yeni verimlilikler ve yetenekler ortaya çıkaracağı öngörülüyor.

Yenilikçi Teknolojilerle Sektörlerde Liderli

2024, çeşitli sektörlerde çığır açan gelişmelere sahne olacak. Panasonic TOUGHBOOK, otomotiv pil teknolojisi, kamu hizmetlerinde yenilenebilir enerjiye geçiş, gelişmiş lojistik takibi ve acil durum hizmetlerinde iletişim gibi alanlarda bu sektörlerle uyum içinde.

Esneklik Sunan Bir Mobilite Ortaklığı: Panasonic

Modern mobil ihtiyaçların karmaşıklığını kabul eden Panasonic, sağlam cihaz üreticisi olmanın ötesine geçerek kapsamlı bir mobil ortak olmaya kararlı bir şekilde ilerliyor. Panasonic, özel çözümler, esnek satın alma seçenekleri (OPEX ve CAPEX) ve cihaz sağlamaktan 48 saatlik tamir ve değiştirme hizmetlerine kadar kapsamlı destek sunuyor.

Sürdürülebilirlik Taahhüdü: REVIVE Programı

Panasonic'in sürdürülebilirliğe olan bağlılığı doğrultusunda, REVIVE programı 2024 yılında önemli bir rol oynayacak. Bu girişim, TOUGHBOOK cihazlarını yeniden kullanarak ve sorumlu bir şekilde yaşam döngüsü yönetimi sağlayarak sürdürülebilirliği destekliyor.

Steven Vindevogel, "2024'ün belirsizliklerini kabul etmekle birlikte, önümüzdeki fırsatlar konusunda da heyecanlıyız” diyor. “Panasonic TOUGHBOOK, bu zorluklarla ve fırsatlarla başa çıkmaya hazır. Her zaman en iyisini umarken tüm olasılıklara karşı hazırlıklı olmamız gerektiğini de unutmuyoruz; bu nedenle olası yağmurlara karşı şemsiyenizi de unutmayın!"