Akdeniz’in Taze ve Zinde Enerjisine Günsan Dokunuşu

16.3.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, PGS Hotels Kiriş Resort, Akdeniz’in Taze ve Zinde Enerjisine Günsan Dokunuşu

Türkiye'de ve ihracat yaptığı bölgelerde her geçen gün büyüyen Günsan Elektrik, yeni iş birliklerine devam ediyor. Son olarak Antalya'nın gözde turizm merkezi Kemer'de yer alan PGS Hotels Kiriş Resort Projesi'nde tercih edilen Günsan, Modüler Serisi ile PGS dünyasına şıklık ve konfor katıyor.

2022’de hastane ve toplu konutların yanı sıra hedef projeleri gündeme alarak hem ciro hem de lüks segment çözüm satışlarında iki kat büyümeye odaklanan Günsan, Türkiye’deki ve dış ticarette başarısını sürdürüyor. Birçok endüstrinin kalbini oluşturan çözümleriyle Günsan, 2022 yılında da konumunu güçlendirecek çalışmalarına ve yatırımlarına devam ediyor.

Hedefleri kapsamında; Türkiye’nin en gözde projelerine çözüm sunan Günsan, Akdeniz’in mavi sularının, yeşilin binbir tonu ile buluştuğu PGS Hotels Kiriş Resort’un aydınlatma kalitesini artırıyor. Modüler serisinin eşsiz gri tasarımı ile konforlu, şık ve kolay kullanımlı bir deneyim vadediyor.