Cemdağ SolarEX İstanbul Fuarı’nda Enerjisini Güneşten Aldı

1.5.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Cemdağ, Cemdağ Aydınlatma, Solarex, Cemdağ SolarEX İstanbul Fuarı’nda Enerjisini Güneş’ten Aldı

İnovatif ürün ve çözümleriyle aydınlatma sektöründeki liderliğini sürdüren Cemdağ Aydınlatma 6-8 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 15.si gerçekleşen SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.
SolarEX İstanbul, sektöre kazandırdığı inovatif çalışmalarıyla katılımcı ve ziyaretçilere sektördeki gelişmeleri deneyimleme ve globalde yeni yatırım fırsatları yaratmaya devam ediyor.
SolarEX Fuarı’na katılan tek aydınlatma firması olan Cemdağ’ın standına sergilediği yeni solar yol sokak ve projektör grubu müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Üç gün boyunca Cemdağ Aydınlatma’nın standında sergilenen güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma ürünlerini yakından inceleyen sektör profesyonelleri ürünlerle ilgili stantta bulunan konusuna hâkim Cemdağ mühendislerinden ve yöneticilerinden ürünlerle ilgili bütün bilgileri alıp sormak istedikleri soruları sorabildiler.
Solar aydınlatma alanındaki gelişimlere sürekli olarak yatırım yapan ve Ar-Ge çalışmaları yürüten Cemdağ, bu kapsamda yeni ürünleri pazarla buluşturmaya devam ediyor. 9-11 Mayıs arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek olan “Wenergy: Temiz Enerji Teknolojileri” fuarına da ev sahibi olarak katılım sağlayacak. Üretimini gerçekleştirdiği solar aydınlatma ürünleri ile, solar aydınlatma sektörünün de öncü firmalarından birisi olmayı başaran Cemdağ Aydınlatma, enerji ihtiyacının ciddi anlamda hissedildiği günümüzde solar ürünler geliştirerek enerji tasarrufuna katkısı ile de aydınlatma sektörünün öncü firmaları arasında yerini alıyor.