ACK Satış Ekibinde Görev Değişiklikleri

12.1.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, ACK Lighting, Arif Özdemir, ACK Satış Ekibinde Görev Değişiklikleri:

Abdullahoğlu Elektrik Aydınlat San. Ve Tic. AŞ satış ekibinde görev değişiklikleri gerçekleşti. Batı Anadolu Bölgesi Satış Müdürü olarak görev yapan Arif Özdemir, görevinden ayrıldı. Arif Özdemir 2005 yılından beri şirketin satış departmanında görev yapıyordu. Yine aynı dönemde İzmir Bölge Satış Yöneticisi olarak çalışan Zekeriya Sakacıoğlu, Antalya Bölge Satış Yöneticisi Özbey Yağan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Satış Yöneticisi Kasım Kaya görevlerinden ayrıldılar.

Görevden ayrılmalarla birlikte yeni bölge satış yöneticileri de görevlerine başladılar. İzmir Bölge Satış Yöneticiliği görevine uzun yıllardır sektörde görev yapmış olan Tolgay Çınar getirildi. Antalya Bölge Satış Yöneticiliğine ise yine uzun yıllar aydınlatma sektöründe çalışmış olan Hakan Akgün getirildi.

Yaklaşık 20 senedir şirket satış departmanında yönetici olarak çalışmış olan Polat Haydaroğlu ise şirketin yeni Pazarlama ve Satış Müdürü olarak atandı.

Şirket merkezinde düzenlenen bir törenle görevden ayrılan satış ekibine Teşekkür Plaketleri sunuldu ve görevlerine yeni başlayan satış yöneticileri şirket çalışanlarıyla tanıştırıldı. Yer yer duygusal anların da yaşandığı törende plaketlerini alan satış yöneticileri şirket çalışanlarıyla vedalaştı. Görevlerinden ayrılarak yeni mecralara doğru yol alan arkadaşlarına şirket çalışanları da taktirlerini gösterdiler.

Yeni görev dağılımlarının gerçekleşmesiyle birlikte Abdullahoğlu Elektrik Aydınlatma San. Ve Tic. A.Ş.’de satış ekibi ve görev yerleri şu şekilde gerçekleşmiş oldu.

Polat Haydaroğlu – Satış ve Pazarlama Müdürü

Kerim Avcılar – İstanbul Avrupa Bölge Satış Yöneticisi

Selçuk Bakır – Karaköy Satış Yöneticisi

Timur Haydaroğlu - İstanbul Anadolu Bölge Satış Yöneticisi

Kadir Akıl – Karadeniz Bölge Satış Yöneticisi

Levent Acer – Ankara Bölge Satış Yöneticisi

Veli Kaya -  Diyarbakır Bölge Satış Yöneticisi

Tolgay Çınar – İzmir Bölge Satış Yöneticisi

Hakan Akgün – Antalya Bölge Satış Yöneticsi