Siemens Türkiye İle Deneyim Yolculuğu İstanbul, Ankara ve İzmir’de Gerçekleşti

9.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Siemens, Siemens Türkiye İle Deneyim Yolculuğu İstanbul, Ankara ve İzmir’de Gerçekleşti

Gelecek için bugünü dönüştüren Siemens Türkiye’nin düzenlediği ‘Deneyim Yolculuğu’ İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 3 ilde, yoğun katılım ile gerçekleşti. 5 farklı workshop ve 80 oturumla gerçekleşen etkinliklerde katılımcılar, yeni nesil ürünler ve çözümleri ile ilgili deneyim kazandı. Katılımcılar etkinlikler süresince Siemens Türkiye’nin yenilikçi, verimli, enerji tasarruflu çözümleri hakkında bilgi alırken yeni nesil ürünleri ve demo setlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Siemens AG’nin faaliyet gösterdiği ülkelerde düzenlenen ‘Deneyim Yolculuğu’nun 5’inci durağı Türkiye oldu. Siemens Türkiye ile “Deneyim Yolculuğu” uzun bir hazırlık sürecinin ardından İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 farklı workshop ve 80 oturumu içeren kapsamlı bir program ile gerçekleşti.

Yoğun ilgi gören etkinlikler süresince, Siemens’in elektrik ürünleri departmanından alanında uzman çalışanlar, katılımcılara alçak gerilim ve şalt malzeme ürünlerinin kullanımı konusunda bilgi verdi. Katılımcılar aynı zamanda ürünleri yakından inceleyerek demo setlerini deneyimledi.  

Siemens Türkiye’nin yenilikçi, verimli, enerji tasarruflu ürünleri hakkında yeniliklerin de paylaşıldığı etkinliklerde katılımcılar proje ve yeni iş fırsatlarının yanı sıra iş ağlarını genişletme fırsatına da sahip oldu.  Etkinlikler sonunda tüm sorularının yanıtlarını birebir alan katılımcılardan olumlu geri dönüşler alındı. Etkinlikler toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.