Günsan Elektrik, Tokat ve Sivas’ta İş Ortaklarına Seminer Verdi

9.8.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, Günsan Elektrik, Tokat ve Sivas’ta İş Ortaklarına Seminer Verdi

Bayi teşkilatıyla büyümeye devam eden ve bayilerine yatırım yapan Günsan, iş ortaklarının satış performansını, motivasyonunu ve uzmanlığını artırmayı sürdürülüyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinden elektrikçilerle bir araya gelen Günsan, son olarak Tokat ve Sivas'ta seminer verdi.

Anahtar ve priz sektörüne yenilikçi ürünler kazandıran Günsan, Türkiye genelinde bayileriyle olan iletişimini ileriye taşıyan etkinliklerine devam ediyor. Bayilerini düzenlediği seminerlerle bilgilendiren Günsan, geçtiğimiz günlerde Tokat ve Sivas’ta elektrikçilerle buluşarak; Günsan Elektrik uzmanlığını paydaşlarına tanıttı. Sektörünün gelişimine katkı sunan etkinlikte, ürün gruplarıyla ilgili teknik konularda katılımcıların soruları yanıtladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Tasarım ve inovasyonu bir araya getirerek kullanıcıların hayatına değer katan Günsan, önümüzdeki dönemlerde de bayi iletişimini güçlendiren çalışmalarına devam edecek.