Hager Group, E3/DC Markası ile Almanya’da İki Önemli Ödülün Sahibi Oldu

6.5.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Hager Group, Hager Group, E3/DC Markası ile Almanya’da İki Önemli Ödülün Sahibi Oldu

Dünya genelindeki 25 fabrikasıyla 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda prestiji ödüle layık görülüyor. Hager, E3/DC markasıyla Alman Marka Ödüllerinde "Marka Mükemmelliği: Yapı & Elementler" kategorisinde "İmrenilen Altın Ödülü" alırken, "Mükemmel Markalar: Yılın Ürün Markası" kategorisinde de ödül aldı. E3/DC markası ayrıca ‘‘Marken des Jahrhunderts 2022’ ödüllerinde de ‘’Yüzyılın Markası’’ ödülünü üst üste üçüncü kez kazanma başarısı gösterdi.

Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager Group, hayata geçirdiği akıllı çözümler ile hem ulusal hem de uluslararası alanda çok sayıda ödülün sahibi oluyor. Grup, bu kapsamda 2010 yılından bu yana Almanya ve İsviçre'de güneş enerjisi yedek güç kaynakları ürettiği E3/DC markasıyla yeni bir ödüle daha layık görüldü.

Hager Group, Alman Marka Ödülleri’nde “Marka Mükemmelliği: Yapı & Elementler” kategorisinde ‘’İmrenilen Altın Ödülü’’ aldı. Enerji depolama ile elektromobilite için yenilikçi çözümler, en yüksek düzeyde kendi kendine yeterlilik ve tasarruf imkanı sağlayan marka ayrıca “Mükemmel Markalar: Yılın Ürün Markası” kategorisinde de kazanan olarak seçildi. Ödül kapsamında güçlü ve sürdürülebilir marka iletişimi de özellikle takdir edildi. Alman Marka Ödülü Jürisi verilen ödül kapsamında, E3/DC'yi seçerken markanın temsil ettiği tüm değerleri dikkate aldı. E3/DC yenilenebilir enerji tedarik alanında elektriği depolamak ve dağıtmak için yüksek kaliteli enerji depolama sistemleri ve diğer cihazlarla iletişim kurabilen duvara monte şarj istasyonları üretiyor. Şirketin marka stratejisi özgün ve rakipsiz performans, kalite, güven ve güvenilirliği açıkça yansıtıyor.

E3/DC ‘‘Yüzyılın Markası’’ oldu

‘’Marken des Jahrhunderts 2022’’ ödüllerinde de E3/DC, üst üste üçüncü kez ödüle layık görüldü. Ödüller kapsamında verilen "Yüzyılın Markası" tanımına göre E3/DC, tüm ürün kategorileri arasında örnek teşkil eden ürün olarak gösterildi.

E3/DC yeni standartları belirliyor

Sadece Almanya, Avusturya, İsviçre ve Hollanda’da satışı gerçekleşen E3/DC ürünü Almanca "Einsparend, erneuerbar, effektiv" (tasarruf, yenilenebilir, etkili) anlamını taşıyor. E3 ve DC veya doğru akım kelimelerinin kısaltmasından türetilirken, şirketin amacı da maksimum performans ve kalite sunan bir ev enerji kaynağı için sürdürülebilir yeni standartlar elde etmek olarak açıklanıyor. Otomotiv endüstrisinden kaynaklanan iyi tasarlanmış teknolojiler, yenilenebilir enerjiyi yalnızca mobilite alanında değil, aynı zamanda günlük yaşamın diğer alanlarında da kullanılabilir kılmak için kullanılıyor. Şirket kuruluşundan bu yana müşterilerin tesislerinde 60 binden fazla ev tipi elektrik santrali ve Quattroporte sistemi çalıştırıyor. Çevre dostu ve maliyet tasarrufu sağlayan enerji sağlanmasına da katkıda bulunuyor. Alman Marka Ödülleri, yaklaşık 315 milyon kişiye ulaşarak önemli bir farkındalık sağlıyor.