Özmeta Elektronik 2. Kez İsaf Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

10.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Özmeta Elektronik, Özmeta Elektronik 2. Kez İsaf Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Genel seslendirme cihazları üretimi yaparak faaliyetlerine başlayan ve konusunda sektörünün önde gelen üreticilerinden birisi olma başarısını gösteren Özmeta Elektronik İsaf Fuarı’nda 2. Kez yer alarak ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Faaliyete geçtiği günden bugüne kadar Ar-Ge çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdüren Özmeta Elektronik günün teknolojisine uygun makinalarla donattığı yeni üretim tesisi ve İstanbul Perpa Ticaret Merkezi’nde yeni açtığı mağazası ile sektörünün Türkiye’den sonra dünyada da tercih edilen markası olma yolunda emin adımlarla yoluna büyüyerek devam ediyor.

Fuar boyunca seslendirme cihazlarının yanında; programlı akıllı okul saatleri, programlı ezan cihazları ve kablosuz anons sistemlerini de İsaf Fuarı’nda sergileyen Özmeta Elektronik’in ürünleri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Standa gelen sektör temsilcileri ile yakından ilgilenen Özmeta Elektronik yetkilileri ziyaretçilerin ürünlerle ilgili bütün sorularını cevaplandırdılar.

13-16 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen İsaf Fuarı’nda özellikle yurtdışından gelen ziyaretçilerin ilgi gösterdiği Özmeta Elektronik standında yeni iş birlikleri için çok sayıda görüşme yapıldı ve Özmeta Elektronik fuarın en çok ziyaret edilen firmalarından birisi olma başarısını gösterdi.