SER RACK ve DANPİ, Teknolojinin Merkezi Perpa’ya Açılıyor

27.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, SER RACK, DANPİ, Rıdvan Canikli, SER RACK ve DANPİ, Teknolojinin Merkezi Perpa’ya Açılıyor

10.yılına girmeye hazırlanan SER RACK KABİN marka olma ve bilinirliğini ön plana çıkarmak için Türkiye’nin Teknoloji Merkezi olan PERPA Ticaret Merkezinde showromunu açmış bulunmaktadır.

Genel Müdürümüz Rıdvan Canikli'nin Eyüll ayında almış olduğu karar ile Elektrik Elektronik ve Teknoloji ticaretinin kalbi niteliğindeki PERPA ticaret merkezinde Showromumuz açılmıştır. Müşterilerimize erişim, ulaşım, tedarik ve en önemlisi sınırsız kaliteli hizmeti ulaştırmayı hedef edinmiş bulunmaktayız. Rack kabinet sektöründeki tecrübelerimiz 10.yılına girmeye hazırlanırken, bilinirlik ve erişim ağımızı genişletmenin sektöre bir hareket kattığımıza şüphemiz yok. PERPA Ticaret merkezinde Rack Kabinet konusunda lojistik eksikliğin giderilmesi müşterilerimizin en büyük beklentisi olarak ön plana çıkmış ve bu açığın mutlak suretle giderilmesi noktasında seri adımlar atılmıştır. Ki daha yerleşme evresinde talep yoğunluğu oluşmuştur. Güçlü stok, farklı ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerimizin memnuniyet dönüşlerini almış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. 60m2 lik showroom’mumuz Perpa A blok 11. Kat 1456 da yer almaktadır. Yaklaşık 100 ayrı ürün grubunu inceleme imkanına sahipsiniz, hemen hemen her türlü çözümü ve bütçenize uygun Rack kabinet, Data Network , Fiber Network ve 19” Rack tipi prizi pdu ürün gruplarını bulabilirsiniz.

SER Rack Kabinet aktif olarak LANDE kabinet bayisi olarak yer aldığı bu kulvarda işini severek ve büyüterek yapmaktadır. Aynı zamanda DANPİ markası ile ürettiğimiz tüm ürünleri  iç Pazar ve dış pazardaki yabancı müşterilerimize ulaştırmakta bizlere ziyadesiyle memnun etmektedir. 2022 yılının sonunda 250 aktif müşteri odağı ile çıktığımız bu yolda genç ve dinamik ekip arkadaşlarımız ile büyük başarılara imza atacağımıza şüphemiz sonsuzdur. Müşterilerimize Perpa Satış ve Proje Müdürümüz Turgut YAMAN ve ekibi hizmet verecektir. Bu süreçte bizi destekleyen, çalışan ve geliştiren tüm sektör paydaşlarımıza, müşterilerimize ve özverili çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.