Artı Led Yeni Üretim Tesisine Taşındı

1.6.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Artı Led, ARTI LED Yeni Üretim Tesisine Taşındı

Aydınlatma sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla kurulan ARTI LED müşterilerinin artan taleplerine hızlı çözümler sunabilmek için Esenyurt’taki yeni fabrikasına taşındı.

Üretimini gerçekleştirdiği LED’li aydınlatma ürünlerinin kalitesi ile kısa sürede aydınlatma sektörünün önde gelen üreticilerinden birisi olmayı başaran ARTI LED yeni ve entegre üretim tesisi ile yerli üretimde kaliteyi yükselterek sektörünün önde gelen oyuncularından birisi olma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

LED’li aydınlatma ürünleri üretimi konusundaki geniş ve kaliteli ürün yelpazesi ile iç ve dış mekanlarda gerçekleştirilen aydınlatma projelerinde yerini alan ARTI LED’in ürünleri müşterilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Yeni üretim tesisi ile birlikte yeni aydınlatma ürünlerini de üretmeye başlayan ARTI LED’in ürün yelpazesinde  başta LED Ampuller olmak üzere; 5W COB LED Armatür, 60x60 Backlight Paneller, LED Bant Armatürler, Ray Spot Armatürler, Şerit LED’ler, Sıva Altı Panel LED’ler, Sıva Üstü Kare Armatürler, Sıva Üstü Kasalar, Sıva Üstü Yuvarlak Armatürler, Slim Panel LED’ler ve Torch Ampuller yer alıyor.

Müşteri memnuniyetine ve kurumsal iletişim süreçlerine de önem veren ARTI LED  müşterilerine  özel oluşturduğu müşteri destek ekibiyle hafta içi mesai saatleri içerisinde müşterilerinin aydınlatma çözümleri ile ihtiyaçlarına konusunda uzman ekibiyle destek vermektedir.