Rockwell Automation Technologies Added ve Sustainder İle Birlikte Digitally Enlightened Serisi’nde Yer Alacak

22.9.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Rockwell Automation, Mark Bottomley, Cecilia Bonefeld-Dahl, Rockwell Automation Technologies Added ve Sustainder İle Birlikte Digitally Enlightened Serisi’nde Yer Alacak

Rockwell Automation, Digitally Enlightened Serisi’nde yer aldığı kısa filmiyle akıllı ve ezber bozan bir hizmet olarak fabrika modelinin daha akıllıca, daha sürdürülebilir şehirlere giden yolu aydınlatması için bir Hollanda şirketini nasıl güçlendirdiğine dikkat çekiliyor.Rockwell Automation dijital yeniliklerin sağlığımız ve geçim kaynaklarımız üzerindeki etkisini araştıran bir projenin parçası olarak yer aldığı ve DIGITALEUROPE için BBC StoryWorks Commercial Productions’ın prodüksiyonunu üstlendiği kısa filmi duyurdu. 

Çeşitli sektörlerdeki önde gelen şirketlere dikkat çeken belgesel tarzındaki kısa film serisinde, beceri eksikliğini gideren, çalışma ve yaşama biçimlerimizi sürdürülebilir bir şekilde dönüştüren ve çevrimiçi ortamın güvenliğini güçlendiren gerçek yaşamdan hikayeler anlatılıyor.
Rockwell Automation filmi dünyanın dört bir yanından izleyicileri Hollanda, Emmen merkezli Sustainder'ın operasyon direktörü Marco Bosch ile tanıştırıyor. Marco yetkili yerel makamların akıllı şehir aydınlatmasından nasıl yüzde 90’a kadar enerji tasarrufu sağlayabileceğini ve Technologies Added’daki benzersiz üretim tesisinin bir dizi başka akıllı şehir teknolojisi için gerekli olan esnekliği ve müşteri eksenli üretimi nasıl sağladığını anlatıyor.

Technologies Added Genel Müdürü Joris Bisschop ise fabrikadaki üretim ortamından görüntülerle birlikte şirketin hizmet olarak fabrika modeline olan yenilikçi yaklaşımını destekleyen Rockwell Automation’a ait dijital teknoloji omurgasını özetliyor.
Rockwell Automation’ın Stratejik Hesaplar ve Satış Uzmanlarından Sorumlu Bölgesel Başkan Yardımcısı Mark Bottomley, “Bu proje, dijital olarak desteklenen insan zekası ile nelerin mümkün olduğunu gösteriyor.” diyor ve ekliyor: “Endüstriyel dijital dönüşüm daha sürdürülebilir bir dünyada yaşamanın ve çalışmanın daha iyi yollarını sunuyor ve Rockwell Automation’ın müşterilerimizin olumlu sonuçlar sunmasına yardımcı olurken üstlendiği rolden gurur duyuyorum.

Serinin tanıtımında DIGITALEUROPE Genel Müdürü Cecilia Bonefeld-Dahl şunları söyledi: “Bugün Avrupa’da gördüğümüz dijital dönüşümü öne çıkaran bir seriyi tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Dijital yenilikçilerin toplumun yaşadığı zorlukları çözmek için ihtiyaç duyduğu kararlılığı ve motivasyonu anlamak, farkındalığı artıracak ve inovasyon ve işbirliğinin gelişmesi için doğru ortamı sağlama konusunda bizi teşvik edecektir.
#DigitallyEnlightened projesi ayrıntılı bir Rockwell Automation lider podcast’i ile destekleniyor. Podcast’te hem Marco Bosch hem de Joris Bisschop Rockwell Automation UK CTO’su Mike Loughran ile konuşuyor. Sohbetleri, Sustainder ile Technologies Added örneklerini ve ve  bunların daha akıllı ve sürdürülebilir şehir yaşamı sağlama potansiyelini ele alarak ezber bozan dijital dönüşümü, bu dönüşümün iş modelleri üzerindeki etkisini açıklıyor. 

BisschopHizmet olarak fabrika modelimiz, Sustainder’ın yeni akıllı sokak aydınlatması konseptinin üretiminde etkili olduğunu kanıtladı” diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: “Bizimki gibi akıllı sistemlere dayalı fabrikalar, yakında yaygınlaşacak ve şirketlerin mükemmel fikirleri hayata geçirmelerine yardımcı olacak.

Marco Bosch’un bir blog gönderisi de kamu alanlarının daha iyi kontrolü, güvenliği, esnekliği ve yönetimini sağlamak için Sustainder sokak aydınlatmasına eklenebilecek bir dizi akıllı özelliğe ayrıntılı bir genel bakış sunmaktadır. 

#DigitallyEnlightened film, podcast ve blog ile birlikte insanların dijital dönüşümün çeşitli yönlerini, iş üzerindeki ezber bozan etkisini, kamu altyapısını akıllı bir şehre dönüştürme potansiyelini ve esnek dijital bir omurganın özelliklerinden yararlanma kapasitesini örneklendiren etkileyici bir örnek olay incelemesi yapabileceği çeşitli bakış açıları sunuyor.
Daha da önemlisi Rockwell Automation, Technologies Added ve Sustainder hikayesi, insan olanaklarını genişletmek amacıyla dijital teknoloji kullanımında yeniliğin ve liderliğin oynadığı rolle ilgili ayrıntılı bilgiler sağlıyor.

Mark Bottomley'nin şu sonuca vardığı gibi: "Çevremizdeki dünyada değişimi teknoloji yönlendirmez, değişimi insanlar yönlendirir.