HASTEL, Kabloda Güven ve Kaliteli Üretime İmza Atıyor

23.6.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, HASTEL Kablo, HASTEL, Kabloda Güven ve Kaliteli Üretime İmza Atıyor

Hastel Kablo, Artan ihracat hacmi ile ürünlerine duyulan güveni bir kez daha kanıtlamıştır. Dünyanın üçte birine enerjimizi yayıyoruz.

HASTEL Kablo, pazarı aktif biçimde takip ederek müşteri taleplerine göre en uygun kabloların üretimini yapabilen esnek modeli yanında üstün ve kaliteli kabloların tanınmış üretici ve ihracatçısı konumuna sahip marka değeriyle imalat yapan Enbright Ltd Şti Kuruluşudur. Amacımız son yıllarda dünyada ve bölgesinde sürekli büyüyen ve uluslararası ticaret hacmini günden güne büyüten ülkemizin sürdürülebilir verimlilik ve kalite ilkesiyle gelişimine katkı sunacak ihracat pazarlarını genişletecek firma konumuna gelmektir. Bu amaç doğrultusunda çalışanlarımız, ve bunun yanında iş ortaklarımız olarak benimsediğimiz müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile sağladığımız uyum en büyük güvencemizdir.

Üretmiş oluğumuz ürünlerde ilk prensibimiz kalitedir. Kuruluşumuzdan itibaren dünya genelinde ve ülkemizde geçerli olan kalite belgelerini alabilmek için gerekli olan tüm Ar-Ge yatırımlarımızı yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Gelişmiş laboratuvarlarımızda uzman personellerimizle üretimi anında kontrol altına alabilmekteyiz. Hedefimiz şimdi olduğu gibi her zaman kaliteyi ön planda tutmak ve çağımızın getirdiği yenilikleri ürünlerimize ve hizmetlerimize yansıtmaktır.

Hastel Kablo’nun ürün yelpazesinde başta Alçak Gerilimli Kablolar olmak üzere; Halojensiz Kablolar, Tesisat Kabloları, Bobinaj Kabloları, PVC İzoleli Kablolar ve Alüminyum İletkenli Kablolar bulunuyor.