Hastel Kablo “Construct Iraq Erbil” Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

6.7.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Hastel Kablo, Construct Iraq Erbil, Hastel Kablo “Construct Iraq Erbil” Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Kablo sektörünün önde gelen üreticilerinden Hastel Kablo, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen ve Irak'taki en büyük inşaat ve enerji endüstrisi fuarlarından olan "Construct Iraq Erbil" fuarında ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Irak ve çevresindeki ülkeler ve şehirlerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Hastel Kablo’nun standı ziyaretçi akınına uğradı. Stantta sergilenen kablo çeşitleri ve aydınlatma ürünleri ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Stantta bulunan ürünleri yakından inceleyen ziyaretçiler ürünlerle ilgili firma yetkililerinden bilgi alıp ürünleri satın alabilmek görüşmelerde bulundular.

Irak’taki en büyük inşaat ve enerji endüstrisi fuarlarından birisi olan “Construct Iraq Erbil” fuarında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Hastel Kablo bu bölgede bulunan firmalarla yaptığı anlaşmalarla ülkemizin ticaretine katkıda bulundu.

Yurtdışında katıldıkları fuarlarda ülkemizin ihracatına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hastel Kablo yetkilileri Hastel Kablo ürünlerinin kalitesini katıldıkları fuarlarla dünyaya tanıtmanın heyecanını yaşadıklarını belirttiler.