Doğanateş Elektrik Construct Iraq / Erbil 2023 Fuarı’nda Kaliteli Ürünleri İle Sektörümüzü Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Etti

7.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Doğanateş Elektrik, Doğanateş Elektrik Construct Iraq / Erbil 2023 Fuarı’nda Kaliteli Ürünleri İle Sektörümüzü Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Etti

Ülkemizin önde gelen pano üreticilerinden Doğanateş Elektrik 14-16 Kasım tarihleri arasında Irak’ın Erbil kentinde düzenlenen Construc Iraq Fuarı’nda üretimini gerçekleştirdiği elektrik panolarını, kablo kanallarını, rack kabinlerini ve aydınlatma ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Doğanateş Elektrik'in fuarda başta panolar olmak üzere sergilediği bütün ürünler Irak ve bölge ülkelerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Doğanateş Elektrik standında sergilenen ürünleri yakından inceleyen sektör temsilcileri ve ziyaretçiler ürünlerin kalitesinden dolayı Doğanateş Elektrik’in yetkililerine teşekkür ettiler.

Fuar boyunca çok sayıda firma ile işbirliği yapma konusunda anlaşmaya vardıklarını belirten Doğanateş Elektrik yetkilileri ürünlerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek kaliteli üretimleri ile ülkemizi bu fuarda temsil etmenin onurunu yaşadıklarının altını çizdiler.

Bizde Elektrik Dünyası Dergisi olarak ülkemizi ve sektörümüzü kaliteli ürünleri ile yurtdışı fuarlarda layıkıyla temsil eden Doğanateş Elektrik’e teşekkür ediyoruz.