4M Online

21.11.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, 4M, 4M Online

4M Altın Elektrik, dijital dönüşüm projesi olan www.4monline.com internet alışveriş platformu 2018 yılında büyük bir yatırım ile sektöre giriş yapmıştır.

Büyük emekler ile profesyonel yazılım altyapısına ve yüksek güvenlik seviyesine ulaşan 4monline.com 2019 yılının başlarında aktif olarak yayınlanmaya ve aktif satışa hazır hale gelmişti. 2020 yılında ise büyük bir başarıya imza atan 4monline.com Türkiye’de Elektrik Sektöründe ki online alışverişin en büyük markası olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Elektrik Sektöründe ki online alışveriş pazarına öncülük yaparak, perakende sektöründe yeni bir dönem başlatan 4monline.com’un birçok tüketici sunduğu yenilikçi alışveriş deneyimi ile e-ticaretin avantajlarından ve kampanyalı fiyatlarından faydalanmaya devam ediyor. 

Tüketiciler ilk kez tüm ihtiyaçlarını aynı noktadan karşılama fırsatı buluyor. Sipariş verilen tüm ürünleri gün içerisinde hazırlanıyor, zaman kaybetmeden aynı gün içinde yola çıkıyor. Müşteriler Böylelikle birkaç “tıkla”  alışverişlerini yapabilmenin kolaylığını yaşıyor.

4monline.com temel olarak, elektrik malzemeleri tüketicilerine yeni deneyimler yaşatmayı ve hayatı onlar için kolaylaştırmayı amaçladı.

 Ürün zenginliğinin yanı sıra, teknolojik yenilikler, servis kalitesi ve avantajlı fiyatlarla rakiplerine fark yaratırken elektrik malzemesi satışı alanında da pek çok “ilki” gerçekleştirdi. 

Örneğin “Mağaza Teslim” servisi ile Bursa ve Eskişehir’de yaşayan, kargo ücreti ödemek istemeyen müşterilere satın aldıkları ürünleri aynı gün içerisinde 4M Altın Elektrik mağazalarında teslim edebiliyoruz. Ayrıca 300 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. 

Kullanıcı dostu mobil kullanışlı tasarım ekranımız ile Türkiye’nin her iline ürün satışı yapabiliyoruz.

Kullanıcılarımız kendi sipariş ekranlarından sipariş durumlarını, hangi ürünleri ne zaman aldıklarını fiyatlarını vb. birçok özelliği kolayca raporlayabiliyorlar.

Her geçen gün www.4monline.com online satış sitemizi geliştirmeye hızla devam ediyoruz, birçok yenilik için çalışmalarımız aktif olarak sürmektedir.

Örneğin;

Müşterilerimiz yaptıkları alışveriş tutarları üzerinden puanlar toplayacak ve bu puanlarını bir sonraki alışverişlerinde rahatlıkla kullanabilecekler. ‘Aldıkça kazanacak, kazandıkça alacak’ mutlu müşteri portföyü oluşturmaya devam edeceğiz.

Mağazalarda bile bulamayacağınız anlık kampanyalar şok fiyatlar ile telefonlarınıza mobil bildirimler gönderip sizlere bilgilendirme yapacağız.
Bunun gibi birçok özellikler, kolaylıklar ve uygun fiyatlar 4m.online.com ile hayatınızın bir parçası olmaya devam ediyor.