Çatalbaş Elektrik Enerji: Yenilikçi ve Güvenilir Çözümler

6.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Çatalbaş Enerji, Mehmet Çatalbaş, Çatalbaş Elektrik Enerji: Yenilikçi ve Güvenilir Çözümler

Çatalbaş Enerji 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen EIF İstanbul fuarında gerçekleştirdiği solar enerji projelerini sergiledi.

3 gün süren fuar boyunca Çatalbaş Enerjinin standı sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin akınına uğradı. Çatalbaş Enerji’nin standında yer alan yetkililer verdikleri hizmetler ve gerçekleştirdikleri projelerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirip ziyaretçilerin projelerle ilgili sorularını cevaplandırdılar.

Çatalbaş Elektrik Enerji: Yenilikçi ve Güvenilir Çözümler

Çatalbaş Elektrik Enerji, 2013 yılında Elektrik Elektronik Mühendisi Mehmet Çatalbaş tarafından kuruldu. Enerji sektöründe öncü bir marka olarak, kalite hız ve güvenlik ilkelerini benimseyerek iş dünyasının enerji alanından müşterilerin değişen ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Dünya standartlarında markalarla işbirliği yaparak geniş bir ürün yelpazesi sunmanın yanı sıra danışmanlık, süpervizörlük, yazılım, kurulum, altyapı, montaj ve devreye alma ve satış sonrası teknik destek gibi mühendislik çözümleriyle müşterilerimize hizmet veriyoruz.

10 yılı aşkın süredir enerji sektöründe varlık gösteren şirketimiz, 44’ten fazla mühendis ve 75’ten fazla çalışma arkadaşıyla yılda ortalama 60 büyük projeyi başarı ile tamamlıyor. Bu süreçte toplam 250+ MWp güç üretimi gerçekleştirerek sektörde güçlü bir konuma sahip olduk.

Kalitede öncü olmayı ve hızda fark yaratmayı ve güvenlikte liderlik etmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda ISO 18001, ISO 16949, ISO 45001, CTS, ISO 9001 ve ISO 14001 gibi 6 kalite ve marka tesciliyle sektördeki iddiamızı kanıtlıyoruz.

Geleceğe umutla bakan, standartları belirleyen ve sektörde iz bırakan, standartları belirleyen ve sektörde iz bırakan bir marka olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz çözümlerle ve projelerle Çatalbaş Elektrik Enerji olarak sektördeki etkimizi artırıp daha da ileriye taşımayı amaçlıyoruz.