Günsan Elektrik Antalya’da Seminer Düzenledi 440 Elektrikçi İş Ortağı İle Bir Araya Geldi

10.11.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, Serkan Umar, Hasan Yavuz Turgut, Oğuzhan Cebeci, Özgür Bozdoğan, Enis Ademoğlu, İlyas Bayır, Yusuf Erdemir, Günsan Elektrik Antalya’da Seminer Düzenledi 440 Elektrikçi İş Ortağı İle Bir Araya Geldi

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörünün öncülerinden Günsan Elektrik, Antalya'da düzenlediği seminerle sektör oyuncuları, elektrikçiler ve iş ortaklarıyla buluşarak Şalt Serisi, Anahtar Priz Serisi, Günsan Elektrik Programı'na (GEP CLUB) yönelik bilgiler verdi.

Türkiye genelinde iş ortaklarına ve bayilerine verdiği seminerlere uzun bir aradan sonra yeniden başlayan Günsan Elektrik, Alanya Kalia Otel ve DoubleTree by Hilton Antalya City Centre Oteli’nde 440 elektrikçi iş ortağıyla bir araya geldi. Günsan Elektrik Marmara ve Ege Bölge Satış Müdürü Serkan Umar, İş Geliştirme Müdürü Hasan Yavuz Turgut, Ürün Müdürü Oğuzhan Cebeci, Kanal Mükemmellik Müdürü Özgür Bozdoğan, Türkiye Satış Müdürü Enis Ademoğlu, seminere katılan elektrikçilere Şalt Serisi,  Anahtar Priz Serisi ve Günsan Elektrik Programı (GEP CLUB) ile ilgili bilgiler verdi. Alanya Elektrikçiler Odası Başkanı İlyas Bayır, Antalya Elektrikçiler Odası Başkanı Yusuf Erdemir'de seminerlere katılan isimler arasında yer aldı.

Alanya’da gerçekleştirilen seminerde 3 elektrikçiye ise takım çantası ve matkap verilirken; Antalya’da gerçekleştirilen etkinliğin sonunda seminere gelenler arasından 5 kişiye matkap, 5 kişiye ise 500 TL yakıt çeki hediye edildi. Günsan seminer ve eğitim programlarını önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi planlıyor.