Nisa Otomasyon Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 38 Adet Mantar Bariyer Sistemi Projesini Başarıyla Tamamladı

11.1.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Nisa Otomasyon, Nisa Otomasyon Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 38 Adet Mantar Bariyer Sistemi Projesini Başarıyla Tamamladı

Güvenlik sistemlerinin başlarında gelen mantar bariyerler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından firmamızın yüksek kalite ve güvencesiyle tercih sebebi olmuştur.

Mantar bariyer sistemleri güvenlik gerektiren askeri yapılar, ticari binalar, belediye binaları, kamu kurum ve alışveriş merkezleri, hastaneler, otoparklar ve birçok sektörde en çok tercih edilen bütçeye uygun güvenlik sistemleridir.

Mantar bariyer sistemi isteğe göre tek veya grup halindedir. Araçla yapılacak her türlü eylemi engelleme özelliğine sahip güvenlik sistemlerinin en başında gelmektedir.

Firmamız mantar bariyer sistemlerinin yanı sıra road blocker, kapan bariyer, zincir bariyer, otopark sistemi, araç altı görüntüleme sistemi, plaka tanıma sistemi, akıllı kart okuyucular, garaj kapısı, otopark ve bahçe kapıları, döner kapı, endüstriyel kapılar, yüksek güvenlikli kayar kapı, zırhlı güvenlik kabini, turnikeler ve daha birçok ürünle, profesyonel teknik servisimizle sizlere kaliteli ve güvenli bir hizmet vermeye devam etmektedir.