Yelin Eser Elektrik Gerçekleştirdiği Aydınlatma Projeleri İle Dünya’yı Aydınlatıyor

17.3.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Yelin Eser Elektrik Gerçekleştirdiği Aydınlatma Projeleri İle Dünya’yı Aydınlatıyor

Eser grup bünyesinde inşaat sektörünün yanı sıra elektrik sektöründe de aydınlatma direkleri üretimi yapan Yelin Eser Elektrik üretimini gerçekleştirdiği aydınlatma direkleri ile ülkemiz başta olmak üzere dünyanın çok sayıda ülkesini aydınlatıyor.

Aydınlık bir gelecek için dünyayı aydınlatma yolunda tecrübelerini ve bilgilerini sürekli güncelleyerek yurt dışında ciddi projelere imza atan Yelin Eser Elektrik başta Dubai olmak üzere aralarında; Arnavutluk, Türkmenistan, Lübnan, Özbekistan ve Irak’ında bulunduğu çok sayıda ülkeye ürettiği ürünleri ihraç etmektedir.

İhracatın yanı sıra yurt içerisinde de çok sayıda aydınlatma projesine imza atan Yelin Eser Elektrik yıllar içerisinde edindiği tecrübe ile müşterilerinden gelen talepleri iyi analiz ederek, doğru ürünü, doğru hizmeti, eksiksiz ve söz verdiği zamanda yerine getirmeyi kendine ilke edinmiştir. Yelin Eser Elektrik, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek yüksek kalitede hizmet ve ürünleri müşterilerine sunarak ve satış sonrası hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir. Alanında uzman tasarım ve danışman ekibi, üretim merkezleri, tedarikçileri ve müşterileri ile birlikte bir ekip ruhuyla kalite ve güven önceliğiyle çalışmaktadır.