MLS Teknik Kompozit Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

7.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mis Teknik, Mls Teknik Kompozit Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Türkiye’nin önde gelen İzolatör üreticisi Mls Teknik A.Ş. 06-08 Ekim 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türk Kompozit Fuarı 2022’deki yerini aldı. Türk kompozit sektörünün yüksek nitelikli ürün ihtiyacına cevap vermeye ve üstün kalitede ürünler sunmaya devam eden Mls Teknik A.Ş. UP-GM 203 ve FR4 Kompozit plaka ürünleriyle fuarda ilgi odağı oldu.

Mls Teknik Hakkında

MLS Teknik A.Ş. firması olarak bara mesnet izolatörleri, UP-GM 203 polyester FR4 epoksi plakalar imal etmekte ve bu ürünleri müşteri isteklerine göre istenilen ölçülerde CNC işlemekte ve ebatlamaktayız.

Firmamız geniş ürün yelpazesi ile genel olarak elektrik panoları ve trafoları imalatı yapan firmalara hizmet vermekte ve her geçen gün ürünlerine piyasa talepleri ve yenilenen teknolojiler doğrultusunda yenilerini eklemektedir.

Ayrıca, standart ürünlerimizin dışında firmamızdan talep edilen doğrultuda çok özel bazı izolatör imalatları da tarafımızdan gerçekleştirilmektedir. Yapmakta olduğumuz tüm imalatlarda mühendislik kriterlerine bağlı kalıp mutlak kaliteyi sağlayarak tüm müşterilerimize uzun yıllar hizmet vermeyi hedefliyor ve bu yönde faaliyetlerimize devam ediyoruz.