Tesis Yönetim Sektörü 3-5 Kasım Tarihleri Arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde Buluşacak

26.9.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Tesis Yönetim, Gökçenur Çelebioğlu, Tesis Yönetim Sektörü 3-5 Kasım Tarihleri Arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde Buluşacak

40 milyar TL’yi aşan ekonomik boyutu ile 1 milyondan fazla kişiye istihdam sağlayan tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmaları, hizmet sağlayıcıları, yazılım, tesisat firmaları, makine/ekipman tedarikçileri, hijyen, dezenfektan, malzeme tedarikçileri ve tesis yönetim sektörünün profesyonelleri 3-5 Kasım 2020 tarihleri arasında bir araya gelecek. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan 2020 FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı ve TRFMC Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TRFMC Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı’nda bu yıl Covid-19 salgını sırasında önemi bir kez daha ortaya çıkan tesis yönetimi sektörünün paydaşları, salgının sektöre ve sektörün geleceğine etkilerini konuşacak ve en iyi uygulamalar tartışılacak. Salgının tesis yönetimine etkileri, tesis yönetimi açısından ofislerde, AVM’lerde, sitelerde, toplu yapılarda, okullarda, hastanelerde ve endüstriyel tesislerde pandemi nedeniyle dikkat edilmesi gereken hususlar ve alınması gereken tedbirler, yeni normalde çalışma düzeni, güvenli işe dönüş önlemleri, pandemi sonrası iş sağlığı ve güvenliği, hijyen ve dezenfeksiyon çözümleri gibi güncel ve önemli konular uzmanlar tarafından ele alınacak. Virüslerin yayılımını önlemek için ofislerde, avm’lerde, okullarda, plazalarda, rezidanslarda ve diğer tesislerde, klima ve havalandırma sistemlerinin önemi ve alınması gereken tedbirler masaya yatırılacak.

‘Pandeminin Tesis Yönetimine ve Sektörün Geleceğine Etkileri’ konuşulacak

Uzmanların ve akademisyenlerin katılımıyla pandeminin, sektör ve sektörün geleceğine etkilerinin tartışılacağı TRFMC Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı’nda pandemi öncesi ve sonrası sektör sorunları masaya yatırılarak, sektörün gelişimi ve ülke ekonomisine daha fazla katkısı için yapılması gerekenler üzerinde durulacak.

Sektördeki yeni hizmetler, ürünler ve teknolojik gelişmeler paylaşılacak

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Türkiye tesis yönetim sektörünün en büyük kurumsal, ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarını, hizmet sağlayıcılarını, malzeme, makina ve ekipman tedarikçilerini ağırlayacak olan FM Expo İstanbul Fuarı’nda profesyonel tesis yönetim firmalarının yanı sıra temizlik hizmetleri, elektronik güvenlik, teknik bakım, özel güvenlik, klima ve havalandırma sistemleri, bahçe ve peyzaj ekipmanları, enerji ve atık yönetimi, iş sağlığı güvenliği firmaları ve diğer ilgili firmalar yer alarak sektördeki yeni hizmet, ürün ve teknolojik gelişmelerini paylaşacak.

Sektördeki en önemli network etkinliği

Fuar ve konferansla ilgili görüşlerini bildiren Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, “Bu yıl kasım ayında 3’üncüsünü düzenleyeceğimiz fuar ve konferansımız, yıllardan beri sektörün sesi ve buluşma noktası niteliğinde olup, sektör firmalarını, ürün, hizmet ve yeniliklerini hizmet alıcılarla buluşturuyor. Sektör için son derece önemli bir network alanı olan fuar yeni iş birlikleri, ortaklık ve yeni hizmet alanları geliştirmek için de oldukça önemli bir etkinliğe dönüşüyor. Geçtiğimiz yıl 94 firma ve 6 binden fazla ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz fuarımıza, bu yıl “Pandeminin Tesis Yönetimine ve Sektörün Geleceğine Etkileri” konulu konferansımızın da etkisiyle çok daha fazla katılım olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Pandemi Önlemleri Denetleme Kurulu kuruldu

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 2020 FM Expo İstanbul ve TRFMC Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı’nda salgına karşı Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın ve aralarında TRFMA, MMO  ve TTB’nin de yer aldığı, seçkin STK’lar tarafından oluşturulan İklimlendirme Teknik Kurulu’nun tüm tavsiyelerine uyulacağını ve sosyal mesafe önlemlerine dikkat edilerek düzenleneceğini belirten Çelebioğlu, bu amaçla TRFMA bünyesinde yer alan uzmanlardan oluşan bir Pandemi Önlemleri Denetleme Komitesi oluşturduklarını, bu komitenin gerek fuar hazırlıkları gerekse fuar sırasında aktif olarak denetim görevi icra ederek önlemlerde bir aksama olmamasını sağlayacağını belirtti.