Vega Makina, MOSA ile Türkiye Kaynak Jeneratörü Pazarının Yarısına Hakim

15.3.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Vega Makina, Selim Zengin, Vega Makina, MOSA ile Türkiye Kaynak Jeneratörü Pazarının Yarısına Hakim

Tüm sektörlerde yer alan sanayi kuruluşlarına kaynak teknolojileri konusunda hizmet veren Vega Makina, 10 yıldır Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği MOSA kaynak jeneratörleri ile hafif ve ağır endüstriyel kullanımlara geniş çözümler sunuyor. Ürün çeşitliliği, hızlı teslimatı ve yüksek standartlarda üretim kalitesine sahip MOSA kaynak jeneratörleriyle Türkiye kaynak jeneratörü pazarında yüzde 50 paya sahip Vega Makina, tüm Türkiye’ye yayılmış servis ağı ile kullanıcılarına satış sonrası üstün servis hizmeti veriyor.

Ağır endüstriyel kullanım için üretilen taşınabilir, sabit, benzinli ve dizel motorlu seçenekleri ile elektronik veya dijital kaynak akım ayarlı olmak üzere ihtiyaca uygun geniş ürün yelpazesine sahip İtalyan menşeli MOSA kaynak jeneratörlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Vega Makina, Avrupa standartlarında hizmet kalitesi sunuyor. Türkiye’de kaynak jeneratörü ihtiyacı olan firmaların yüzde 50’sinin ilk tercihi olan MOSA, en zor arazi koşullarında dahi üstün performans gösteriyor.

İhtiyaca Göre Şekillenen Çözümlerle Kaynak Jeneratörlerinde Lider: MOSA

Kaynak jeneratörlerinin elektrik enerjisinin olmadığı yerlerde kaynak yapılabilmesi  ve bazı yardımcı ekipmanların çalışabilmesi için gerekli elektrik enerjisini ürettiğini belirten Vega Makina Genel Müdürü Serdar Selim Zengin, “İtalyan BCS GROUP markası olan MOSA 50 yılı aşkın süredir jeneratör setleri, jeneratörlü kaynak makineleri ve aydınlatma kuleleri üretiminde dünya çapında önde gelen markalardan biri konumunda yer alıyor. 100’den fazla ülkede ürün satışı olan MOSA’nın Türkiye distribütörlüğünü 2014 yılından bu yana üstlenen Vega Makina olarak, müşterilerimizi sürekli gelişen ve güçlenen bir iş birlikteliğinin çözümleriyle buluşturuyoruz. Özellikle ürün gamındaki çeşitlilik, hızlı teslimat, yüksek standartlarda üretim kalitesi ve Avrupa Birliği normlarına uygun teknik altyapısı, MOSA kaynak jeneratörlerini pazardaki rakiplerine göre daha avantajlı konuma getiriyor. Asya ve Amerikalı rakiplerine göre navlun, vergi avantajları, ürün teslim süreleri ve teknik dokümanlara daha rahat erişim konularında ise ciddi avantajları bulunuyor” dedi.

Çağdaş ve Kullanıcı Dostu Tasarımla Ağır Endüstriyel İşlemler Daha Sorunsuz

Çok düşük amperli kompakt taşınabilir makinelerden, ağır arazi ve iklim şartlarında kullanıma uygun endüstriyel modellere kadar çok çeşitli ürün yelpazesine sahip olması, MOSA kaynak jeneratörlerinin avantajları arasında bulunuyor. MOSA ürünleri birincil enerji kaynağı olarak kullanılmanın yanı sıra benzinli veya dizel motorlu, tek fazlı veya üç fazlı alternatörlü geniş bir yelpazeyi de bünyesinde barındırıyor. 3.000 devir/dakika hızındaki modellerden (kompakt taşınabilir seri, S-sessiz ve SX süper - sessiz) 18 KVA’ya kadar güce sahip olanlarla; 1.500 devir/dakika hızındaki modellerden (sessiz veya süper sessiz versiyonlarda) 410 KVA’ya kadar güce sahip olanlara kadar geniş ürün çeşitliliği bulunuyor. Üstün performans sergilemenin yanı sıra çağdaş ve kullanıcı dostu bir tasarıma da sahip MOSA kaynak jenaratörleri, hafif ve ağır endüstriyel işlerde uygun kullanım imkanı sağlıyor.