Botaş Petrol ve Doğalgaz Boru Hattı İstasyonları Yüksek Güvenlikli Nizamiye Kapıları İçin Nisa Otomasyon’u Tercih Etti

5.2.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Nisa Otomasyon, Botaş Petrol ve Doğalgaz Boru Hattı İstasyonları Yüksek Güvenlikli Nizamiye Kapıları İçin Nisa Otomasyon’u Tercih Etti

Botaş petrol ve doğalgaz boru hattı istasyonları yüksek güvenlikli nizamiye kapıları projesini alan Nisa Otomasyon imalatına hız kesmeden devam etmektedir.

Başlıca amacı yurtdışı ve yurtiçi hizmetlerini eşgüdüm halinde devam ettirmek ve ülkemizin sayılı makina firmalarından biri olmak olan Nisa Otomasyon, saygın projelerde yer almaya devam ediyor.

PEKİ, NEDİR BU YÜKSEK GÜVENLİKLİ KAYAR KAPI: Fabrika, elçilik, askeriye, petrol ve gaz işleme depoları vb. yüksek güvenlik gerektiren yerlerde araç geçişlerinin kontrolünü sağlamak için kullanılırlar. Kapıların hareketli kanat ağırlığına göre (300 / 5000 kg arası) standart üretilmiş motorlar set halinde satılmaktadır. Standart hıza sahip motorların yanında, özel üretilmiş çok hızlı motorlarda mevcuttur. Tüm kuru kontak bilgisine uyumlu, mikroişlemci mimarisinde tasarlanmış anakartları vardır. Kayar kapılar raylı olabileceği gibi (Rayda kayar tip), Özel yürüyüş takımları sayesinde raysız da (Askıda kayar tip) imal edilebilirler. Fotosel ve Loop Dedektör ile geçiş güvenliği sağlanabilir. Flaşör uyarı lambası kapının hareket halinde olduğunu gösterir. Opsiyonel olarak kırmızı ve yeşil trafik lambası bağlanabilir.