Tasarım Bariyerler İle Her Alana Tamamlayıcı Konsept

3.8.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Arma Kontrol, Tasarım Bariyerler İle Her Alana Tamamlayıcı Konsept

Kişiselleştirilebilen Bariyerler İle Tasarım Trendleri Belirleniyor

Son yılların yükselen trendlerinin başında kişiselleştirilmiş ürünler geliyor. Modern dünyanın değişen güvenlik ihtiyaçlarını yeniden şekillendiren Arma Kontrol, güvenlik sistemlerinde kişiselleştirme dönemini başarıyla uyguluyor. Mimarların, tasarımcıların ve proje sahiplerinin istek ve beklentileri doğrultusunda kişiselleştirilebilen tasarım bariyerler, binaların renklerine, konumlarına ve alanların yapılarına göre özel olarak hazırlanarak, tasarımları tamamlayıcı bir dil oluşturuyor.

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ve bariyer ürünleri sunan Arma Kontrol, güvenlik sektörünün kişiselleştirilebilir konsept ürün ihtiyacına yönelik alternatif çözümlerler sunuyor. Mimarların, proje firmalarının, mühendislerin, bina içi veya dışında bulunanların istek ve beklentileri doğrultusunda; renklerinden görüntülerine ve tasarımlarına kadar birçok kriterin kişiye ya da projeye özel değiştirilebildiği bariyerler, sektörde trendlerin belirleyicisi oluyor. 

Her alana uyumlu ürünler

Tasarım bariyerler, alanları daha güvenli hale getirirken aynı anda kullanıldığı alanların kombinasyonu ve yapısıyla da bir bütün oluyor. Alışveriş merkezlerinden eğitim-öğretim alanlarına, kamu ve özel alanlardan havalimanları ve sitelere kadar onlarca farklı alanda yüzlerce farklı tasarıma fırsat veren tasarım bariyerler, güvenlikten ödün vermeden alanlarla uyumlu ürünler kullanılmasının da önünü açıyor.

Aksesuarlarla estetik görünüm destekleniyor

Ürünün çapı, uzunluğu ve kalınlığı gibi birçok farklı alternatif de sunan tasarım bariyerler, güneş ışığı panelleri, trafik ışığı sistemleri, sensörler, ledler ve ses sistemleri gibi aksesuarlarla donatılarak güvenliğin farklı bir görünüm sağlanmasına ve estetik bir görünüm oluşturmasına da yardımcı oluyor.