Sutem 16. Kuruluş Yıl Dönümünü Çalışanları İle Birlikte Kutladı

25.2.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Sutem Elektrik, Devlet Temizsoy, Sutem 16. Kuruluş Yıl Dönümünü Çalışanları İle Birlikte Kutladı

2007 yılında Devlet Temizsoy tarafından kurulan Sutem Elektrik 16 kuruluş yıl dönümünü çalışanları ile birlikte kutladı.

Kurulduğu günden beri hem pazarlama faaliyetlerinde hemde üretimde kendi konusunda sektörünün önde gelen firmalarından birisi olmayı başaran Sutem Elektrik her yıl olduğu gibi bu yılda kuruluş yıl dönümünde çalışanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Sutem’in kurucusu ve Genel Müdürü Devlet Temizsoy kutlama yemeğinde yaptığı konuşmada Sutem’in bugünlere gelmesinde çalışanların büyük rolünün olduğunu belirterek çalışanları Sutem ailesinin bireyleri olarak gördüklerini ve Sutem çalışanlarının da bu bilinçle hareket ederek Sutem’in gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi.

Sutem Elektrik Hakkında

2007 yılında İstanbul’da kurulmuş olan şirketimiz, sektörümüzde edindiği tecrübe ve hizmet kalitesini sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile çalışmalarına devam etmektedir.Kurulduğu günden bugüne sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek, kazanmış olduğu birikimi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Firmamız 2011 yılında satış ve pazarlamadaki bilgi tecrübesi ile Trifaze ve Monofaze Faz Baraları, Mesnet İzolatörleri, U Klemensler ve Kablo Bağlantı elemanları alanlarında imalat yapmaya başlamıştır. İmalatta çok kısa süre içinde sektörümüze yenilikler, kalite ve çözümler getirmenin mutluluğu içindeyiz.

Sahip olduğumuz güven ve bilgi ile faaliyet gösterdiğimiz sektörde fark yaratmak ve değerli müşterilerimizin yararına olan tüm yenilikleri sizlere sunmayı görev bilen bizler, güveniniz ve desteğiniz ile geleceğe olan adımlarımızı aynı kararlılıkla devam ettirmekte ve her zaman sizi yanımızda görmekten mutluluk duymaktayız.