Nesa LED Aydınlatma Yeni Üretim Tesisine Taşındı

11.7.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, NesaLed, Nesa LED Aydınlatma Yeni Üretim Tesisine Taşındı,

LED aydınlatma sektörünün önde gelen üreticilerinden birisi olma başarısını gösteren Nesa LED aydınlatma müşterilerin isteklerine eksiksiz ve zamanında cevap verebilmek için yeni üretim tesisine taşındı.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti düşüncesi ile üretim yapan Nesa LED Aydınlatma led teknolojisinde lider olan CREE, OSRAM ve SAMSUNG gibi firmalara ait yüksek kaliteli LED’leri üretimini gerçekleştirdiği iç ve dış mekan aydınlatma armatürlerinde kullanmaktadır. Özellikle Çin’den gelen düşük verimli ve kalitesiz malzemeleri hiç bir koşulda imalatlarında kullanmamaktadır.

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği kaliteli üretimle müşterilerin tercihi olma başarısını gösteren Nesa LED Aydınlatma Ar-Ge ve yeni ürün geliştirme konusunda yetenekli personeli ciddi çalışmalar yapmakta ve müşterilerin istekleri doğrultusunda aydınlatma sektörüne yeni ürünler kazandırmaktadır.

Aydınlatma sektörünün gelişimine ciddi katkıları olan Nesa LED Aydınlatma aydınlatmanın yeni gücü olarak çok sayıda aydınlatma projesine imza atmayı başarmış ve aralarında: Petrol Ofisi, BP Türkiye, Antalya Büyükşehir Belediyesi, OPET, Turkuaz Kablo, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Shell ve Tüpraş’ında bulunduğu çok sayıda kurum ve kuruluşun aydınlatmasında Nesa LED aydınlatmanın ürünleri kullanılmıştır.