Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nden MÜSİAD ve TOBB’a Ziyaret

13.7.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği, Suat Sandalcı, M. Rıfat Hisarcıklıoğlu MÜSİAD, Mahmut Asmalı, Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nden MÜSİAD ve TOBB’a Ziyaret

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı ve beraberindeki heyet Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini Ziyaret etti.

MÜSİAD Genel Başkanlığına seçilen Mahmut Asmalı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı ve beraberindeki heyet Müsiad Başkanı Mahmut Asmalı  ile iş dünyası ve tesis yönetim sektörü üzerine sohbet ederek sektöre dair fikir alışverişinde bulundular.

Müsiad’ın ardından Türkiye Odalar ve Borsalar birliğini ziyaret eden Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği heyeti TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. Görüşmede tesis yönetim sektörünün sorunları ve bu sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşme sonrasında Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini’nin resmi üyesi oldu.