Günsan Elektrik’te Üst Düzey Atama Günsan’ın Yeni Genel Müdürü Erhan Kaya Oldu

1.8.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, Erhan Kaya,  Francisco Gil Garcia, Günsan Elektrik’te Üst Düzey Atama Günsan’ın Yeni Genel Müdürü Erhan Kaya Oldu

Yenilikçi ürün ve çözümleri ile sektörde fark yaratan Günsan Elektrik'te üst düzey bir atama gerçekleşti. Günsan'ın yeni Genel Müdürü Erhan Kaya oldu.

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörünün öncülerinden Günsan Elektrik’te üst düzey görev değişikliği gerçekleşti. 2018 yılından bu yana alanında çok başarılı işlere imza atan üst düzey yöneticisi Francisco Gil Garcia’nın yerine Erhan Kaya getirildi.

Günsan Elektrik’in yeni CEO’su Erhan Kaya’nın Konut & Ticari B2B ürün kanallarında ve iş yönetiminde 19 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor. Erhan Kaya, Schneider Elektrik’te sırasıyla Proje Yöneticiliği, Satış Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. Schneider Elektrik’te birçok alanda görev alarak kariyerine devam Kaya, en son olarak Schneider Elektrik’in Türkiye Satışlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunu üstlenmişti. Ağustos ayı itibariyle Günsan’ın yönetimini devralarak, başarılı çalışmalarına devam edecek.