Alkan Grup Ailesi 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

3.1.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Alkan Aydınlatma, Alkan Kardeşler, Fevzi Alkan, Alkan Grup Ailesi 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

Alkan Aydınlatma ve Alkan Kardeşler elektrik ailesi yıllık değerlendirme toplantısını üst yönetim ve çalışanlarının katılımıyla 22 Ekim 2022 Cumartesi günü İstanbul, Şile, The Sign Hotel’de gerçekleştirdi.

Grubun kurucusu Sn. Fevzi Alkan’ın konuşmasıyla başlayan toplantıda üst yönetim ve departman müdürleri sunum ve rapor sunumlarını yaparak 2022 yılının değerlendirmesini yaptılar. 2023 yılının genel hedef ve değerlendirmeleri yapılarak gelecek vizyon ve misyon programı tüm katılımcılar ile paylaşıldı. Ayrıca grup bünyesine yeni katılan ve mevcut ekip arkadaşlarının kaynaşması ve birimlerin birbirini daha iyi tanıması hedeflenen organizasyonda seminerler ve eğitimler verildi. Toplantının amacına uygun olarak içinde bulunduğumuz 2022 yılını değerlendirilerek, 2023 yılı hedeflerini oluşturmak ve uzun vadeli planlara ışık tutacak görüşler paylaşıldı. Sosyal, eğlenceli ve eğitici aktiviteler düzenlendi. Günün sonunda ekip arkadaşları arasında yapılan değerlendirme ve ödül programı sonrası gala yemeği ile gece sona erdi.