Arma Kontrol İle Tek Merkezden Maksimum Güvenlik

29.6.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Arma Kontrol, Koray Kartal, Arma Kontrol İle Tek Merkezden Maksimum Güvenlik

Yapay Zeka Teknolojisiyle Sıfır Hata

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle çalışmalar yürüten Arma Kontrol, Ar-Ge ve inovasyonu odağına alarak ürettiği yapay zekalı güvenlik bariyerleri ile en zorlu alanlar ve koşullarda üst düzey güvenlik sağlıyor. Yapay zekâyla üretilen güvenlik ve bariyer sistemleri birbirleriyle konuşarak, tek merkezden yönetiliyor. Bu sayede de güvenlik rahatlıkla sağlanıyor.

"Güvende olmanız için bariyer sistemleri üretiyoruz" sloganıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Arma Kontrol, Ar-Ge ve inovasyonu odağına alarak, Hidrolik Mantar Bariyer, Kollu Bariyer ve Sabit Mantar Bariyerleri üretiyor. Şirketin; Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarında ağırlık noktalarını ise “Nesnelerin İnterneti”, “Hizmetlerin İnterneti” ve “Siber-Fiziksel Sistemler” oluşturuyor. Üretimlerinde otomasyona ve robotik teknolojilere yatırım yapan Arma Kontrol, üretimlerinde ve ürünlerdeki standardizasyonu ve kaliteyi de en üst noktaya çıkarmayı hedefliyor.

Arma Kontrol ile yüksek dereceli güvenlik

Teknoloji ve inovasyonu odağına alarak en zorlu alan ve koşullarda üst düzey güvenlik sağladıklarına dikkat çeken Arma Kontrol Genel Müdürü ve Kurucusu Koray Kartal, ‘’Geliştirdiğimiz yapay zeka teknolojili bariyerler ile insan hatası, duyguları ve risklerinden bağımsız bir şekilde güvenliği sağlıyoruz. En riskli alanlara son derece yüksek dereceli güvenlik sunuyoruz” diye konuştu. 

Tek merkezden yönetilebilir sistemler

Ürünlerinin yapay zekâyla birleştiğini, güvenlik ve bariyer sistemlerinin birbiri ile konuştuğunu ifade eden Kartal, şöyle devam etti; “Tek merkezden yönetilebilir sistemlerimiz sayesinde güvenliği rahatlıkla sağlayabiliyoruz. Bu alanda ihtiyaçları çok iyi analiz ediyor ve bu ihtiyaçlara yönelik Ar-Ge ekibimizle çözümler geliştiriyoruz.