1968 Yılında Vida İmalat Sektörüne Giriş Yapan Vis Vidasan Hardware Eurasia 2023 Fuarı'nda Ürettiği Vidaları Sergiledi

26.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Vis Vidasan, 1968 Yılında Vida İmalat Sektörüne Giriş Yapan Vis Vidasan Hardware Eurasia 2023 Fuarı'nda Ürettiği Vidaları Sergiledi

Vis Vidasan, Fastener (bağlantı elemanları) sektörünün önde gelen bir çözüm sağlayıcısı olarak, İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Hardware Eurasia Fuarı’nda ürettiği bağlantı elemanlarını fuar ziyaretçileri ile buluşturdu.

Yenilikçi ürünleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla tanınan Vis Vidasan 4 gün süren fuar süresince sektördeki liderliğini sergilemeyi ve ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Vidalama ve bağlama sistemleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ve müşterilerine kaliteli çözümler sunan Vis Vidasan Hardware Eurasia 2023 Fuarı’na katılarak, sektördeki en son gelişmeleri sergileme fırsatı buldu. Fuarda, yenilikçi ürünlerini ve teknolojilerini tanıtan, müşteri taleplerine özel çözümler sunan Vis Vidasan fuar boyunca standında ağırladığı yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi ile işbirliği yapma konusunda anlaştı.

Fuarda üretimini gerçekleştirdiği Sunta Vidası, metrik vida, sac vidası, torks vida, plastik dişli vida, paslanmaz vidalar, spesifik vidalar ( kullanım yerine göre özel yapılmış), bombe başlı imbus, perçin ve altı köşe başlı vidalar başta olmak üzere geniş kapsamlı ürün çeşidini sergileyen Vis Vidasan fuarda sergilediği kaliteli bağlantı elemanları ile ziyaretçilerden tam not aldı.