TEDAŞ Tarafından Yayınlanan LED Işık Kaynaklı Yol Aydınlatma Armatürleri Teknik Şartnamesine Göre Fermada LED Aydınlatma Sınıfında İlk Uygunluk Onayı Alan Firma Oldu

26.10.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Fermada Aydınlatma, Ömer Sami Yapıcı, Mustafa Böyet, TEDAŞ Tarafından Yayınlanan LED Işık Kaynaklı Yol Aydınlatma Armatürleri Teknik Şartnamesine Göre Fermada LED Aydınlatma Sınıfında İlk Uygunluk Onayı Alan Firma Oldu

Genel aydınlatma kapsamında kullanılacak LED'li armatürlere yönelik olarak, üretici firmaların TEDAŞ'a sunmuş olduğu başvuru dosyalarının incelenmesi neticesinde, başvurduğu sınıflarda uygunluk onayı alan ilk firma olan Fermada LED Aydınlatma olmuştur. A Grup markası olan Fermada LED Aydınlatma'ya "Şartnameye Uygunluk Onayı Sertifikası" verildi. Sertifika TEDAŞ Genel Müdürü Sayın Ömer Sami Yapıcı tarafından A Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa BÖYET'e takdim edildi.

TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Sertifika Töreni’nde TEDAŞ’ın ve devletin bu büyük projeden beklentileri, yerlileştirme ve millileştirmede ülkemizin yaptığı önemli ataklar ve A Grup’un; aydınlatma, enerji, savunma, havacılık gibi kritik sektörlerde gerçekleştirmiş olduğu katkılar ve enerji tasarrufunun önemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Sunulan teknik şartnamedeki zorlu maddelerin sağlanması konusunda A Grup ARGE merkezimizde güçlü çalışmalara imza atılmış ve doğru ekip yönetimi ile çalışmalar başarıyla sonuçlanmıştır. A Grup Şirketleri olarak Fermada markamızla ülkemiz için böylesine önemli projelerden birinde tekrar yer almaktan kıvanç duyuyoruz.

Projede yer alan yeni sınıflar için de Fermada LED Aydınlatma olarak başvurularımız devam edecektir.