2019 Yılı En Yüksek Ciro Birincisi DES Elektrik

29.9.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Des Elektrik, Deniz Tarkan Karslı, Cinzia Farisè, Etem Bakaç, 2019 Yılı En Yüksek Ciro Birincisi DES Elektrik

Kablo sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, Covid-19 virüaü nedeniyle bu sene ilk kez Bayiler Ödül töreni online olarak ağustos ayında gerçekleştirilmiştir.

Online ödül törenine Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè, Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ve yöneticilerinin yanı sıra bayi yöneticileri katıldılar. Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè’nin konuşması ile başlayan ödül töreninde Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ödül alan bayileri açıklamıştır. 2020 yılı değerlendirmesi yaparken, 2021 yılına dair beklentiler de paylaşıldı.

Değerlendirmelerin ardından karşılıklı görüş ve önerileri konuşulması üzerine ödüller sahiplerini buldu.

Kablo sektörünün dünya çapında lideri Pysmian Kablo Türkiye, 2019 yılının En Yüksek Türkiye Ciro Birinciliği ve İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ödüllerini DES Elektrik aldı. Birincilik ödülleri, online törene katılan DES Elektrik firması Genel Müdürü Deniz Tarkan Karslı’ya takdim edilmiştir. Törende, DES Elektrik firması Genel Müdürü Deniz Tarkan Karslı “Son 3 yıldır bu başarının sırrı DES Elektrik’in kurum kültürü ve sektörde kalıcı hale getirmek istediği yönetim anlayışıdır. 2020 yılında da bu başarının devamı ve öncüsü olmak için DES Elektrik tüm personeliyle yeniliğin ve dinamizmin gücü ile çalışmaktadır. Ödülü almamız için emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”  dedi.

DES Elektrik, 2017 ve 2018 yıllarının ardından yine 2019 yılında 3.kez Türkiye ve İstanbul Ciro Birinciliği ödüllerinin sahibi oldu.

DES Elektrik, kurulduğu 2009 yılından bu yana, sektöründe dinamizm, güç ve yenilikçi bir bakış açısı getirmeyi amaçlamıştır.  DES Elektrik, dünyanın ve ülkemizin lider kablo markası olan Prysmian Group A Takımı Bayisi ve zayıf akımda Erse Kablo Bayisinde yer almaktadır.  Bu markalarla pazarın güçlü tedarikçileri arasında yer alarak sürdürülebilir büyümeyi sağlamıştır. Kuruluşundan bu yana sahip olduğu sektörel bilgi ve tecrübenin ışığında bugüne dek pek çok AVM, konut, rezidans, okul, hastane, havalimanları, otel, spor kompleksi ve endüstri tesisleri gibi projelerde çözüm ortağı olarak yer almış, bu yapıların elektrik altyapıları, ürün ve donanımları ile satış sonrası destek hizmetlerini sağlamıştır.

DES Elektrik firmasının kısa tarihsel sürecine bakarsak; 2009 yılında PERPA Ticaret Merkezi’nde kuruldu. 2010 yılında ERSE Kablo Bayiliği ve 2016 yılında Prysmian Kablo A Takım Bayiliği alındı. 2017 yılı Ekim ayında Perpa’da yeni ofisine taşındı. 2017 yılında Prysmian Türkiye Ciro Birinciliği, İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ve Reel Büyümede Türkiye Birinciliği ödüllerini aldı. 2018 yılında Prysmian Türkiye Ciro Birinciliği ve İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ödüllerini aldı. 2019 yılında online satış sitesini kurarak e-ticaret hayatına başladı. 2019 yılında DES Elektrik kuruluşunun 10.yılını kutladı. 2019 yılında Prysmian Türkiye Ciro Birinciliği ve İstanbul Bölge Ciro Birinciliği ödüllerini aldı.

DES Elektrik, kaliteyi; doğru ürün, doğru uygulama ve doğru fiyatlandırma ile sunarken sürdürülebilirlik ve sürekliliği de misyon edinmiştir.  Hizmet verdiği şirketlere, bayiliğini yaptığı markalara, tüm bu hizmetlerin ulaşacağı topluma ve kendi çalışanlarına verdiği değer ile büyümeyi seçmiştir.

DES Elektrik’in değerleri çalışanları ve müşteri ve ortaklarıdır.

DES Elektrik, yurtiçinde ve yurtdışında iş ilişkisinde bulunduğu müşteri ve iş ortaklarına, içinde bulunduğu topluma ve çalışanlarına karşı tüm faaliyetlerinde ve ilişkilerinde ticari etik ilkelerine uygun tutum ve davranışlar sergilemektedir. Tüm bu ilkelerin yaygınlaşarak benimsenmesi için çaba göstermeyi görev edinir. İş etiği kurallarımız; dürüstlük, gizlilik, çıkar çatışmasından uzak durmak, sorumluluk bilincidir. Tüm iş süreçlerimizde ve ilişkilerimizde doğruluk ve dürüstlük öncelikli değerlerimizdir.

Çalışanlarla ve tüm paydaşlarımızla ilişkilerimizde doğruluk ve dürüstlükle hareket ederiz. Yasal sorumluluklarımızın yanı sıra; müşteri ve iş ortaklarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, tedarikçi ve iş ortaklarımıza, rakiplerimize, topluma ve insanlığa karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen göstermektedir.

DES Elektrik’te yönetim yaklaşımı sorumluluk ve şeffaflık ana başlık olarak ele alınmıştır. Bu kapsamda öz değerlerimiz tevazu, insana saygı, halka yakınlık, sosyal sorumluluk bilinciyle kurumsal yönetimi gerçekleştirmek. Buna istinaden piyasada kalıcı üstünlükler yaratmak için dinamik ve güçlü bir ekiple en iyi teknolojileri kullanmayı tercih etmektedir.

DES Elektrik paydaşlarına yarattığı değeri en yüksek seviyede tutmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak için kurumsal risk yönetim ilkelerini kullanarak stratejik ve finansal hedeflerdeki olası sapmaları, topluluğun risk alma tutumuna uygun şekilde yönetmektedir.

DES Elektrik’te karar süreçlerinde katılım ve ortak aklı teşvik eden bir yönetim yaklaşımı mevcuttur. İşlerimizi mükemmel yönetmek ve uzun dönemde üstünlükler sağlayacak şekilde geleceğimizi planlamak yönetim anlayışımızın ana hedefidir.

DES Elektrik çalışma sistemi olarak;

•Müşteri ve iş ortaklığı memnuniyeti odaklı, müşteri ve iş ortaklarımızın ihtiyaç ve taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap veren proaktif bir anlayışla çalışırız.

•Hizmetlerimizi, zamanında ve söz verdiğimiz koşullarda sunar; müşteri ve iş ortaklarımıza saygı, onur, adalet, eşitlik ve nezaket kuralları çerçevesinde yaklaşırız.

•Çalışanların özlük haklarının tam ve doğru biçimde kullanılmasını sağlarız.

•Çalışanlara dürüst ve adil yaklaşır, ayrımcı olmayan, güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı taahhüt ederiz.

•Çalışanlarımızın bireysel gelişimi için gerekli çabayı gösterir, sosyal sorumluluk bilinciyle yer alacakları uygun sosyal ve toplumsal faaliyetlere gönüllü olmaları konusunda da destekler, iş hayatı ile özel hayat arasındaki dengeyi gözetiriz.

•Ticari ilişkilerimizde adil ve saygılı davranır, yükümlülüklerimizi zamanında yerine getirmek için gerekli özeni gösteririz. Aynı hassasiyeti müşteri ve iş ortaklarımızdan bekleriz.

•Çalışan, müşteri ve iş ortaklarımızın gizli bilgilerini özenle koruruz.

•Müşteri ve iş ortaklarımız ve diğer paydaşlarımız profesyonel yeterliliğimiz ve dürüstlüğümüz sayesinde bize güvenmektedirler. Bu itibarımızı en üst düzeyde tutmaya çalışırız.

DES Elektrik, kablo sektörünün lider tedarikçisi olmayı ve bunu kalıcı hale getirmeyi kendine vizyon edinmiştir. Türkiye ve uluslararası pazarda kaliteli ürünü uygun fiyata tedarik ederek müşteri ve iş ortakları portföyünü artırmaktadır.