12. Geleneksel ETMD Gecesi 24 Eylül 2021 Tarihinde Gerçekleşti

27.10.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, ETMD, Mustafa Cemaloğlu, Kardelen Kamişli, Annika Klar, Belkıs Ertaşkın, Bihter Ünlüsoy, Ozan Erdınç,   12. Geleneksel ETMD Gecesi 24 Eylül 2021 Tarihinde Gerçekleşti

24 Eylül 2021 Cuma günü saat 19:00 da başlayan ve 12. si düzenlenen ETMD Geleneksel Gecemiz Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleşti. ETMD gecesine sektörün önde gelen firma temsilcileri yoğun katılım sağladı.

Gece kokteyl ile yapılan karşılamanın ardından salonda gerçekleşen yemek ile canlı müzik eşliğinde devam etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa Cemaloğlu misafirlerimize hoş geldiniz dedikten sonra ülkede yaşanan sektörel gelişmelere değindi. Derneğimizin faaliyetlerinden söz ederken ETMD' nin yeni projelerinden ipuçları verdi, çocuklar için hayata geçirilecek olan proje; Efe ve Derya ile tanıştırdı. Efe ve Derya için ileriki süreçlerde açıklamalarımız olacağından gecemizde kısa bir tanıtım ile sadece müjdesini verdi.

Değerli Yönetim Kurulu Başkanımızın açılış konuşmasının ardından misafirlerimize uzattığı mikrofonla söz alanlar; EMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kardelen Kamişli, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.S. Genel Müdürü Sn. Annika Klar ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Belkıs Ertaşkın, Schneider Elektrik Güç Sistemleri İş Birimi Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Sn. Bihter Ünlüsoy ve YTÜ Prof. Dr. Ozan Erdinç gecemizle ilgili ve kendi başarılarıyla ilgili kısa konuşmalarıyla katılımcılara renkli anlar yaşattı.

Sonrasında gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlarımıza düzenlenen tören ile plaketleri takdim edildi. Plaketleri derneğimiz yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. 17 Sponsor firmalarımız içlerinde Tüzel Üye olan firmalarımız ve değerli sektör firmalarımız yer aldı.

Sponsor Firmalarımız: Abb, Arte Tekonoloji, Bbm Pano, Birtaş Kablo, Cihan Elektrik, Eae, Eec, Effe Elektrik, Mepa Enerji, Neocom, Omega, Propan, Türk Prysmian, Schneider, Sigma, Sinerji, Teksan 250 katılımcının yer aldığı gecemizde, kadın mühendislerin ve genç mühendis meslektaşlarımızın yer alması, Adana' dan, Mersin' den, Bursa' dan, Ankara' dan, İzmir'den, Kocaeli'den, Tekirdağ' dan, Antalya'dan katılım sağlayan sektör firmalarımızın yoğunluğu bizleri onurlandırdı. Rakiplerin bir arada olması, muhabbetleri, üreticilerin, projecilerin, panocuların beraberce eğlenceleri görülmeye değerdi.

Katılım Sağlayan Değerli Sektör Firmalarımız: Abb, Aktif Grup, Aep, Apeas, Armağan Mühendislik, Art Pano, Arte Teknoloji, Birtaş Kablo, Bortek, Bbm Pano, Bts Yangın, Cihan Elektrik, Çetin Elektrik, Design Grup, Devpan Pano, Eae , Eaton, Ergun Elektrik, Erse Kablo, Epot, Effe, Eec, Emo Ankara, Sylvania, Fg Wilson, Hem Elektrik, Hanower Messe, İiletim Mühendislik, İmsan Elektrik, İnterra, Jcı-Tyco, Kalen Grup, Kardeş Elektrik, Kocaeli Üniversitesi, Legrand, Limadem, Mısırlıoğlu, Mepa Enerji, Nap, Neocom, Omega,  Orge, Phoenix, Polycert,  Propan, Türk prysmİan, Schenider,  Schrack Seconet, Seval Kablo, Sigma, Sinerji Elektrik, Star Pano, Teksan, Tesla, Uva Aydınlatma, Yıldız Teknik Üniversitesi, Tasarım Mühendislik, Net Haber Ajansı ve Elektrik Dünyası Dergisi ve tüm özel konuklarımız.

Bu gecede, iş birlikleri arttı ve ülkemizde yaşanan koşullardan sonra da herkes bir gece de olsa yorgunluklarını atma fırsatı yakaladı. Bu anlamlı gecemizde bizlerle olmayı tercih eden tüm sektörümüze, basın mensuplarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gelecek yıl bu mutluluğu tekrar sizlerle paylaşabilmeyi sağlıkla, umutla, heyecanla bekliyoruz.