DANPİ Markamız Yoluna Güçlü Adımlar Atan Kadın Vizyonuna Emanet

14.4.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, DANPİ, Pınar Acer Canikli, DANPİ Markamız Yoluna Güçlü Adımlar Atan Kadın Vizyonuna Emanet

Data Network sektörüne yeni girmiş bir marka olarak hedeflerimizi ve yatırımlarımızı geleceğe yönelik atıyoruz. 2019 yılında Pandemi döneminde ülkemize değer katarak sektçre canlılık getirdik. Yıl 2022 de ise artık DANPİ markasını bir kadın eliyle daha güçlü ve daha nitelikli olacağına inanıyoruz.

DANPİ markamız bildiğiniz üzere Network Alt Yapı ürünleri üretimine 2019 yılında başlamıştır. Ülke ve Dünya konjonktürüne göre zor zamanlar denilebilecek dönemde üretime atılma cesareti bugün meyvelerini vermektedir. Belki daha emekleme zamanları sayabileceğimiz bu yıllarda,  vizyonu ve misyonu ile yatırımlarına ara vermeden 1 Milyon TL lik yatırım hacmi geliştirmiş, Personel İstihdamını %75 arttırmış ve tedarik zincirine onlarca yeni yan sanayi üretici firma eklemiştir. Çalışanlarının %40’nı kadınların oluşturduğu markamız bugün koltuğu yine bir Kadın’a emanet ederek 2022 yılını dolu dolu geçirmeyi hedeflemektedir. Kadınların her alanda başarılarına duyduğumuz güveni destekliyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Executive direktör olarak markamızın yönetimini üstlenen Pınar Acer Canikli, Elektrik ve İnşaat Sektörünün önde gelen firmalarında, Satınalma direktörlüğü ve İdari direktörlük yapmış, 3 çocuk sahibi bir Anne ve 30’lu yaşlarında genç bir girişimcidir. Aynı zamanda geleceğe ışık tutacak olan istihdam projeleri ve insan yetiştirme iç güdüsü ile göz doldurmaktadır. Sektörel alt yapımızda Kadın yöneticilerin azlığı ve Kadınların yönetsel kabiliyetlerinin daha gelişmiş olmasına mütemadiyen, fırsat eşitliğinde kadınlarımıza destek vermekten mutluluk ve gurur duymaktayız.

Pınar Acer Canikli’nin yönetiminde Marka bilinirlik faaliyetleri, Yeni ürün ve üretim girişimleri, İhracat girişimleri ve kadın istihdam destekleri ile markamıza yön verecektir. 2023 yılına girdiğimizde farklı ve Güçlü bir marka olarak hem yerel hem de uluslararası boyutta gücümüzü göstereceğimize şüphemiz yoktur. Gelecek teknolojide ve DANPİ kadın elinde…

DANPİ markası neler üretir, Yapısal Kablolama sahasın Data Network ekipmanlı üretmekteyiz bunlar, Fiber optik Patch Paneller ve Fiber Füzyon kompenentleri, Bakır Cat6/Cat6a Patch Panel, Keystone Jack ve Patch Cord bunun yanı sıra, Rack Kabinet sektörü için 19” Alüminyum Priz ve PDU modülleri üretmekteyiz. Tüm üretim sürecimizin Kalite sistemine uygun şekilde ve ürünlerimizin dış laboratuvarlarda sertifikalandırmaktayız. Üretim kapasitemiz ve tedarik zincirimiz tüm talepleri karşılayabilecek şekilde organize edilmektedir.