Mr Usta Ankara’ya Açılıyor

18.4.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mr Usta, Yunus Emre Kalkan, Mr Usta Ankara’ya Açılıyor

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da faaliyetlerine başlayan Mr Usta, işinin ehli ustalarla, kullanıcıları güvenilir bir teknoloji platformunda buluşturuyor. Müşterilerine vakit kazandıran, sorunlarını gideren ve yaşamlarını kolaylaştıran teknolojik çözüm platformu Mr Usta hizmetlerini İstanbul’dan sonra Ankara’da ki kullanıcılarıyla da buluşturuyor.

Dubai’de edindiği bilgi birikimini ve oluşturduğu teknolojik altyapısını Türkiye’deki tüketicilerle bir araya getiren Mr Usta, işinin ehli ustalarıyla kaliteli hizmeti garantiliyor ve güvenli bir hizmet deneyimi yaşatıyor. Mobilya montaj, tesisat, elektrik, yerinde cep telefonu tamiri, klima, halı & koltuk yıkama, kombi hizmetlerinin yanı sıra, tüketicinin ihtiyaç ve taleplerine bağlı olarak renovasyon, banyo yenileme gibi butik proje çözümler de sunan Mr Usta İstanbul’un ardından hizmetlerini Ankara’daki müşterileriyle de buluşturmaya hazırlanıyor.

 Faaliyete başladığı şehirleri hızla artırıyor

Faaliyetlerinin kapsamını genişlettiklerini kaydeden Mr Usta CEO’su Yunus Emre Kalkan, Biz insanların; usta deneyiminden memnun kalmamak, iletişim sorunu, yaşanan problemlerde bir muhatap bulamamak, kaliteli ve zamanında bir hizmet alamamak gibi problemler yaşadığını gözlemledik. Asıl amacımız her insana hak ettiği hizmeti götürebilecek alt yapıyı sağlamak. Öncelikli olarak İstanbul’da 6 ilçede faaliyete başladık, kısa sürede hizmet ağımızı hızla büyüterek tüm İstanbul’u kapsar hale geldik. Mr Usta hızla büyümeye devam ederken, biz de hem çözüm sunduğumuz kategorileri hem de hizmet verdiğimiz şehir sayısını artırma yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda İstanbul’dan sonra hizmetlerimizi Ankara’daki kullanıcılarımızla buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ustaları çözüm ortakları olarak konumlandırıyoruz”

Mr Usta’nın klasik bir pazar yerinden ve hizmet platformlarından ayrılan yönlerini vurgulayan Yunus Emre Kalkan konuşmasına şöyle devam etti: “Uzun zamandır çalıştığımız ustalar, sisteme yeni katılanlar, mikro kobiler veya kurumsal yapıların hepsi, belirli filtrelerden geçirilerek Mr Usta Akademi’den eğitim alıyor ve sertifikalandırılıyor.  Çalıştığımız ustaları çözüm ortakları olarak konumlandırıyoruz. Ayrıca, pazardaki diğer oyunculardan farklı olarak her hizmet için sabit bir hizmet bedeli üzerinden çalışıyoruz. Hizmet alan kişi detaylar ve ödeme için eve gelen usta yerine Mr Usta’ya kredi kartı ile ödeme yaparak sistem üzerinden randevu gün ve saatini belirliyor. Kredi kartından alınan provizyon, usta işi tamamladığında kredi kartından çekim yapılarak tahsil ediliyor.”  

Şu an 20’den fazla kategoride çözüm sunduklarını dile getiren Kalkan,Türkiye her zaman büyüyen ve genç bir pazar, yatırım yapmak için değerli bir ülke. Bu yüzden, bizim Türkiye için hayallerimiz de planlarımız da büyük. Mevcut hizmetlerimizin yanı sıra çok daha farklı kategorilerde hizmet vermek önceliğimiz” dedi.