6 Kıtada 45 Ülkeye İhracat Yapan Tork Win Eurasia Fuarı'na Katıldı

25.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Tork Bağlantı Elemanları, 6 Kıtada 45 Ülkeye İhracat Yapan Tork Win Eurasia Fuarı'na Katıldı

Bağlantı sistemleri üretimi konusunda 28 yıllık tecrübeye sahip olan Tork üretimini gerçekleştirdiği bağlantı elemanlarını bölgesinin en büyük fuarı olma başarısını yakalayan Win Eurasia Fuarı’nda sergiledi.

7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Tork Bağlantı Elemanları'nın standı ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi standında ağırlayan Tork yetkilileri fuarda ürünlerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını fuar sonrası çok sayıda yeni yerli ve yabancı müşteri ile çalışacaklarını belirttiler.

Tork Bağlantı Elemanları Hakkında

Tork Bağlantı Elemanları, 1995 yılında Hortum kelepçesi üretimi ile başladığı serüvenine bugün, 13.000 m² faal kapalı alana sahip modern tesisinde geniş ürün yelpazesi ile 220'den fazla çalışanı ve beş kıtaya yaptığı ihracatla sektörüne yön veren örnek bir firma olarak yoluna devam etmektedir.

Yıllık 11.000 ton sac ve 3.000 tonluk plastik işleme kapasitesiyle hortum, ağır hizmet, havalandırma, boru kelepçesi ve plastik kablo bağı üretiminin yanı sıra otomotiv, hırdavat ve sabitleme sistemleri sektörüne verdiği mühendislik hizmetleri ile uluslararası alanda ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

2019 yılında Dilovası Makine Organize Sanayi bölgesine yeni yerine taşınan Tork, üretim kapasitesini iki katına çıkarmış ve yaptığı Ar-Ge yatırımları, geliştirdiği yeni ürünlerle müşteri odaklılığını benimseyerek kendini uluslararası alanda ön plana çıkarmaya devam etmektedir.

Tork Bağlantı Elemanları olarak AR-GE sürecinden sevkiyat aşamasına kadar olan bütün süreçler uzman kadro yapımız tarafından uluslararası standartlar temel alınarak ISO 9001:2015 Kalite yönetim sistemi, IATF 16949:2016 Otomotiv Kalite yönetim sistemi ve ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi çerçevesinde yönetilmektedir.