Teksan, POWERGEN Fuarı'nda ABD Pazarına Yönelik Jeneratörlerini Tanıttı

5.3.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Teksan, Teksan, POWERGEN Fuarı'nda ABD Pazarına Yönelik Jeneratörlerini Tanıttı

Enerji çözümleri sektörünün inovatif şirketi Teksan, ABD’deki en büyük enerji fuarlarından biri olan POWERGEN International’da bu pazara yönelik ürünlerini tanıttı. Fuara dizel, gazlı ve rental jeneratör ürün gruplarıyla katılan Teksan’ın jeneratörleri sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü.

Türkiye kesintisiz güç çözümleri sektörünün lider şirketi Teksan, 23-25 Ocak tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin New Orleans şehrinde düzenlenen POWERGEN International Fuarı’na katıldı. Teksan, enerji sektörünün en önemli fuarlarından biri olan POWERGEN’de dizel, gazlı ve rental jeneratör ürün gruplarını tanıttı.  Her yıl ABD’nin farklı bir şehrinde düzenlenen ve enerji sektörünü tek bir çatı altında toplayan fuarda Teksan’ın sergilediği TJUD100P modeli dizel jeneratör, TJUG150PS modeli gazlı jeneratör ve TJ4F128JD modeli kiralık jeneratör sektör profesyonelleri ve katılımcılardan büyük ilgi gördü. POWERGEN International®, enerji üretimi profesyonelleri ve çözüm sağlayıcıları için yenilikçi çözümleri keşfetmeye yönelik bir platform görevi görüyor.

ABD Pazarıyla Uyumlu UL Sertifikasına Sahip

Teksan’ın dizel ve gazlı jeneratör ürün grupları ABD’de zorunlu olan ve bu pazara sunulan ürünlerin Amerikan standartlarına uygunlukları ile güvenilirliklerini tescilleyen UL sertifikasına sahip. Teksan jeneratörleri 2018 yılından bu yana dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumlarından biri olan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini ve dokümantasyon inceleme sürecini başarıyla geçerek ABD pazarında UL sertifikasıyla satışa sunuluyor. Teksan rental jeneratör ürün grubu ise yine bu pazara yönelik olarak üretilen düşük emisyon değerleri ve dizel diğer jeneratörlere göre daha çevreci özelliklere sahip Tier 4 emisyon standartlarına sahip bir motor ile pazarda yerini alıyor.

140’tan fazla ülkeye ihracat yapan ve bu yıl enerji sektördeki 30. yılını kutlayacak olan Teksan, ABD’deki bölgedeki ofisi ve uzman ekibi ile ABD pazarında büyümeye devam ediyor.