Mavili İleri Teknolojiden Yararlanarak Pazar Payını Büyütmeyi Sürdürüyor

7.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mavili Elektronik, Mavili İleri Teknolojiden Yararlanarak Pazar Payını Büyütmeyi Sürdürüyor

Mavili Elektronik A.Ş. olarak kurulduğumuz 1987 yılından bu yana, yangına karşı can ve mal güvenliğinin sağlanması adına uluslararası standartlara uygunluğu önemli akredite kuruluşlar tarafından belgelenen, ürün ve hizmetler geliştirmekteyiz. Maxlogic&Mavigard markası taşıyan ürünlerimizi yüzey montaj teknolojisi kullanarak, mahal tiplerini ve müşteri ihtiyaçlarını gözeterek üretmekteyiz.

Ürünlerimizi temel ana başlıklarına ayırmamız gerekirse; Adresli, Konvansiyonel, Denizci Tipi, Söndürme, Gaz Algılama ve Alarm, Tek Merkezden İzleme ve Yönetim Yazılımları olarak 6 başlıkta toplayabiliriz.

Yalnızca üretici değil, satis öncesi ve satis sonrası hizmetlerde de müşterinin daima yanında olmayı amaçlayan bir firmayız. Global pazarda; başta MENA ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok yerine ürün ve hizmet sağlamakta, 70 ülkeye ihracatta bulunmaktayız.

2018 yılında kurmuş olduğumuz Mavili Akademi bünyesinde ücretsiz webinarlar düzenleyerek; sektörel bilgi birikimimizi genel faydaya dönüştürmekteyiz. Her hafta Türkçe ve İngilizce dillerde farklı konuların işlendiği bu ücretsiz online webinarlarımızı, erişimi daimi kılmak için; Mavili Elektronik Youtube kanalımızda yayınlamaktayız.

Alışveriş merkezlerinden havalimanlarına, büyük otel zincirlerinden kompleks yaşam alanlarına, hastanelere, üniversitelere, endüstriyel tesisler gibi riskli yapılara kadar bir çok mahalde tercih edilmekteyiz. Farklı fiziksel ve kimyasal özellikler barındıran bu yapıların yanı sıra wheelmark işareti bulunan denizci tipi ürünlerimiz ile uluslararası sularda da yangına karşı can ve mal güvenliği sağlamaktayız.

Standart ve yönetmelikler kapsamında zorunluluğu bulunan yangın ve gaz algılama sistemlerinin teknolojinin gelişmesi ve kompleks yapıların oluşması ile kartlı geçiş, BMS, VMS vb. akıllı teknoloji ürünü çatı yazılımlara entegre hale gelmesinin büyük önem taşıdığını görmekteyiz. Bu noktada yenilikçi ve kullanıcı dostu Ar-Ge çalışmalarımız ile ASELSAN, Hanwha Techwin, Hikvision, Milestone, Qognify, Pelco, Cathexis, Schneider Electric, Vanderbilt, Rosslare gibi alanında lider birçok markanın çözüm ortağıyız. Entegrasyonlarımıza her geçen gün yenisini eklediğimiz bu günlerde, alanında lider markaların tercihi olan ürünlerimiz ile sektöre çözümler sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

Bugün olduğu gibi gelecekte de; hem yurt içinde hem de yurt dışında pazar gücümüzü, marka bilinirliğimizi ve ürünlerimizin tercih edilebilirliğini arttırmak ve markamıza olan güveni sürdürmek istiyoruz.