Intersec Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 2022’ye Doğru ilerliyor

14.12.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Intersec, Alexandria Robinson, Intersec Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 2022’ye Doğru ilerliyor

Organizatör Messe Frankfurt Orta Doğu 2021'de küreresel emniyet, güvenlik ve yangından korunma sektörü için dijital program temin ediyor.

Dubai, BAE: Organizatör Messe Frankfurt Orta Doğu bugün (24 Eylül 2020) dünyanın önde gelen emniyet, güvenlik ve yangından korunma fuarı Intersec’in Ocak 2022’ye alındığını doğruladı. Üç gün süren etkinliğin 23’üncüsü ilk başta Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 24-26 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecekti, ancak kilit sektör paydaşlarıyla yapılan kapsamlı görüşmelerden sonra bu tarih 2022’ye kaydırıldı.

Intersec Fuar Direktörü Alexandria Robinson şu ifadelere yer verdi: “Son birkaç haftadır katılımcılarımız, sanayi ticaret birliklerimiz, destekçilerimiz ve ortaklarımızın pek çoğuyla konuştuk ve hem karşı karşıya oldukları, hem de Ocak 2021’de Intersec’e katılmalarını güçleştirecek pek çok zorluğu bizzat kendilerinden dinledik.”  

Intersec’in Dubai Dünya Ticaret Merkezinde 2022’de geleneksel Ocak tarihine kaydırılmasıyla iyileşme için zaman tanınmış olacak.

Sayın Robinson, Intersec’in süregelen webinar serisiyle 2021 boyunca fazlasıyla aktif olacağını, ekibin ise gelecek yılın başlarında sektör liderleri, düzenleyiciler, devlet kurumları ve fikir oluşturucuları ile etkileşime geçmek üzere sanal bir etkinlik yaratma doğrultusunda çalışmalar yaptığını söylüyor. 

Fiziksel olarak kısıtlanmış olabiliriz, ancak sektörün karşılaştığı zorlukları ele almak üzere kritik görüşme ve tartışmalara mutlaka ihtiyaç duyulduğunu biliyoruz.” 

Dijital bir forum aracılığıyla bu görüşmelere ev sahipliği yapmak, çözümleri ve ortak hedefleri paylaşırken sektörle bağlantımızı sürdürmemizi ve mevcut ilişkilerimizi beslememizi sağlıyor. Önümüzdeki haftalarda dijital etkinlik hakkında daha fazla ayrıntı ve plan paylaşımında bulunacağız.

Intersec’in son dört ay içinde 11 kez düzenlenen popüler ücretsiz web semineri serisi, binlerce katılımcının en son sektör trendleri ve fırsatlarından haberdar olmasını sağladı.

Sayın Robinson şunları söyledi: “Sektörde bağlantıları kurma ve destekleme konusunda hayati bir rol üstlendiğimizi biliyoruz ve Intersec web seminerleri, anlamlı konuşmaları, iş birliklerini ve başarı hikayelerini teşvik ediyor. Intersec 2022’de bizzat ve güvenli bir şekilde tekrar bir araya gelene kadar bu tarz etkinlikler yürütmeye ve paydaşlarımızı mümkün olan her şekilde desteklemeye devam edeceğiz.

Şurası kesin ki toplumumuz esnekliğe sahip ve toparlanacak. Bu yıl boyunca pek çok konuda ön saflarda yer aldı ve önümüzdeki aylarda da kritik bir rol oynamaya devam edecek. 2021 boyunca ve Ocak 2022’de birbirimizle paylaşacak ve birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz olacak.

Intersec’e 2020 yılında 56 ülkeden 1.100 katılımcı ve 135 ülkeden 33.872 ziyaretçi katıldı. Küresel sektör etkinliği Dubai Sivil Savunma, Dubai Polisi, Güvenlik Sektörü Düzenleme Kurumu, Dubai Polis Akademisi ve Dubai Belediyesi tarafından destekleniyor.