Mutlusan Standartlarını VDE İle Yükseltiyor

9.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mutlusan, Sven Öhrke, Giuseppe Messinese, Dr. Metin Savaşkan, Hıdır Kaçmaz, Gündüz Kaçmaz, Mutlusan Standartlarını VDE İle Yükseltiyor

Elektrik sektörünün öncü firmalarından Mutlusan, uluslararası buluşmanın ortak noktası olan Messe Frankfurt Light + Building fuarında VDE enstitüsü tarafından takdim edilen sertifikayı alarak kısa bir tören gerçekleştirdi.

Ürünlerinde dünya standartlarına uygunluğu, güvenilirliği ve sürdürülebilirliği temel hedef alan Mutlusan, 4 Ekim 2022 tarihinde Avrupa’nın en prestijli bağımsız kuruluşlarından olan VDE Alman Enstitüsü tarafından Fransız tipi UPS priz ürün grubunun sertifikasını teslim aldı.

İhtisas sahibi olan Light + Building fuarında anahtar-grup priz, kablo kanalları, pano ve otomasyon, sanayi tipi ürün grupları gibi birçok ürün çeşitliliğini sergileyen Mutlusan ailesi, profesyonel yaşamda kalite onayının ve güvenilir testlerin adresi olan Almanya merkezli VDE enstitüsünden aldığı sertifika ile ürün başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Mutlusan standında gerçekleşen sertifika teslim töreninde VDE Küresel Hizmetler CEO’su Sven Öhrke, VDE Ürün Yönetim Direktörü Giuseppe Messinese ve VDE Bölge Müdürü Dr. Metin Savaşkan katılımlarıyla özenle çerçevetilmiş sertifika, Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz’a ve Mutlusan Yönetim Kurulu Üyesi Gündüz Kaçmaz’a takdim edildi.

Konuşmasında sürdürülebilirliğe, yeniliğe ve yüksek kaliteye değinen Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz, ürünlerin dünya standartlarına uygunluk noktasında VDE Enstitüsünün onayını almanın haklı gururunu yaşadığını ve önümüzdeki süreçlerde de gelişimin ve değişimin her zaman öncüsü olacaklarını vurguladı. Sertifika teslim töreninin ardından VDE yetkilileri ve Mutlusan ailesi güzel bir karede buluşarak bu anlamlı başarıyı ölümsüz hale getirdiler.