inohom Akıllı Ev Sistemleri 46. Tüyap Yapı Fuarı'nda Ürünlerini Sergiledi

7.6.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, İnohom, inohom Akıllı Ev Sistemleri 46. Tüyap Yapı Fuarı'nda Ürünlerini Sergiledi

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a, 60 ülkeden 430 satın alma profesyoneli katıldı. Satın alma profesyoneli ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiği, yoğun iş görüşmelerinin yapıldığı Yapı Fuarı’nın 46’ncısı için, bu yılki katılımcıların %92’si şimdiden yerini ayırttı.

Katıldığı her yıl olduğu gibi bu yılda fuarın gözde firmalarından birisi olmayı başaran inohom Akıllı Ev Sistemleri’nin standı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Fuar boyunca İnohom standında sergilenen cam tasarım ve özellikleriyle farklılık yaratan Nova Panel, Cam Anahtar Serisi, Enerji Metre, Merkezi Kontrol Modülü, Mobil Uygulamalar, Akıllı İnterkom Ürünleri, Anahtarlama Modülleri gibi sektörde fark yaratan ürünler ziyaretçiler tarafından yakından incelendi ve ziyaretçilerin ürünlerle ilgili merak ettikleri sorular İnohom yetkilileri tarafından cevaplandırıldı.

Fuar sırasında görüşme imkanı bulduğumuz İnohom yetkilileri fuarda gördükleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirterek özellikle standı ziyaret eden yabancı ziyaretçi sayısındaki yoğunluğun kendilerini bir hayli mutlu ettiğinin altını çizdiler.