Moskova’da Mutlusan Esintisi

25.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mutlusan, Moskova’da Mutlusan Esintisi

Türkiye’yi dış pazarlarda temsil etmekten her zaman onur duyan, elektrik sektörünün bilinir isimlerinden Mutlusan, 19-22 tarihinde Moskova’da gerçekleşen Interlight Moscow fuarında ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Geçmişten bugüne Rusya pazarında var olan Mutlusan, marka bilinirliğini arttırmak ve pazar payını genişletmek için yürüttüğü çalışmalarına hızla devam ediyor. Geniş ürün yelpazesiyle adından çokça bahsettiren marka; anahtar-grup prizleri, kablo kanalları, pano ve otomasyon ürünleri, sanayi tipi ürünler ve endüstri alanında kullanılabilecek birçok ürününü 80 m2’lik özel tasarım standında sergiledi.

Rusya nezdinde yaşanan siyasi ve ekonomik durumlar göz önünde bulundurularak Türk ürünlerine taleplerin artması sonucuyla Mutlusan ailesi, pazardaki payını arttırıcı faaliyetlerini projelendiriyor. Fuar esnasında özellikle anahtar priz ürün grubuna yoğun ilgi görmesiyle beraber distribütörlük görüşmeleri de sağladı.

Değişimin ve gelişimin her daim takipçisi olduğunu dile getiren Mutlusan ailesi, yoğun ve başarılı geçen bir fuarı daha geride bırakmış oldu.