Arte Alüminyum Solar Enerji Panel ve Montaj Sistemlerini EIF İstanbul Fuarı’nda Sergiledi

2.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Arte Alüminyum, Arte Alüminyum Solar Enerji Panel ve Montaj Sistemlerini EIF İstanbul Fuarı’nda Sergiledi

Arte Alüminyum üretimini gerçekleştirdiği solar enerji panel ve montaj sistemlerini 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen EIF İstanbul Fuarı’nda sergiledi.

Alüminyum sektörünün yenilikçi ve öncü firmalarından birisi olmayı başaran Arte Alüminyum’un standında sergilediği ürünler fuar ziyaretçileri tarafından dikkatlice incelenerek ürünlerle ilgili Arte yetkililerine sorular soruldu.

Arte Alüminyum’un Ürettiği alüminyum profiller başta güneş enerjisi sektörü olmak üzere; inşaat, reklam, makine, aksesuar ve mobilya sektörleri tarafından kullanılıyor ve kalitesinden dolayı da yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Ar-Ge faaliyetleri sonucunda sürekli olarak kendini geliştiren Arte Alüminyum bu özelliğinden dolayı müşterilerine ciddi avantajlar sunarak onların rekabet güçlerini artırmaya destek oluyor.

Katıldığı yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda üretimini gerçekleştirdiği ürünlerin kalitesini ziyaretçilerle buluşturan Arte Aluminyum Avrupa ülkeleri başta olmak üzere; Asya Ülkeleri, Balkan Ülkeleri ve Kuzey Afrika ülkelerinde bulunan müşterilerine alüminyum profiller konusunda çözümler sunuyor.