Güneş Enerjisi Sektörünün Marka Fuarı SolarEX İstanbul 16.Kez Uluslararası Yatırımcısıyla Buluşuyor!

13.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, SolarEX İstanbul 2023, Güneş Enerjisi Sektörünün Marka Fuarı SolarEX İstanbul 16.Kez Uluslararası Yatırımcısıyla Buluşuyor!

Güneşin gücünü referans alanların fuarı SolarEX İstanbul, 5 kat daha büyüyerek 55 bin m2 alanda beş kıtadan, 125’ten fazla ülkeden uluslararası profesyoneli ve nitelikli ziyaretçiyi 4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Avrasya'nın en büyük Türkiye'nin tek Uluslararası Güneş Enerjisi Teknolojileri ve Depolama Fuarı SolarEX İstanbul 16. yılında da; sürdürülebilir bir dünya ve iklim kriziyle mücadele konusunda sektöre katkı sağlayamaya, güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.  Dünya takviminde her yılın nisan ayında yerini alan SolarEX İstanbul, sektördeki tüm yatırımcı, üretici, komponent ve son kullanıcıların merakla beklediği, global pazarda meydana gelen tüm gelişmelerin görücüye çıktığı güçlü bir arena olarak ülkemiz ve dünya adına büyük önem teşkil ediyor.

Güneş Enerjisi Sektöründe Global Adımlar SolarEX İstanbul’da Atılıyor

Küresel temiz enerji kaynaklarından güneş sektöründe yüksek bir trend yakalayarak yeşil büyüme stratejisini benimseyen, geleceğe duyarlı sektör temsilcilerinin oluşturduğu iş hacmi ile sektör ihracatına ve rekabetçiliğine güç katan SolarEX İstanbul, uygun coğrafi konumu sayesinde güneş enerjisinde önemli bir potansiyele sahip ülkemizin sınırlarını uluslararası arenaya taşıyarak, solar sektörünün marka değerine katkı sağlıyor. Sektörün en iyi oyuncuları tarafından desteklenen SolarEX İstanbul, Türkiye’nin enerji potansiyelini ticari başarıya çevirerek ülke ekonomimize katkı sağlamaya ve yerli ürünlerimizin yurt dışına açılan kapısı olmaya devam ediyor.

Güneş Enerjisinde Depolama Çözümleri ve Enerji Kongresi SolarEX İstanbul’da

Sürdürülebilir temiz gelecek için güç çözümleri sunan SolarEX İstanbul, 16.yılında büyüyen alanlarına eklediği Güneş Enerjisinde Depolama Çözümleri salonu ile katılımcı ve ziyaretçilerine geleceğin enerji çözümlerini sunuyor. Sektör ilgilileri tarafından merakla beklenen ve fuarla eş zamanlı gerçekleştirilecek olan enerji kongreleri; enerji profesyonellerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelecek akademisyenlere, sektör uzmanlarına ve sektöre yön verecek sunumlara ev sahipliği yaparak, küresel enerji dönüşümüne yön vermeye devam ediyor.