XKoren Electric EIF Enerji Fuarı ve Kongresi’nde Ziyaretçiler Tarafından Yoğun İlgi Gördü

30.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, XKoren Electric, EIF Fuarı, XKoren Electric EIF Enerji Fuarı ve Kongresi’nde Ziyaretçiler Tarafından Yoğun İlgi Gördü

Ülkemiz şalt ürünleri sektörünün başarılı temsilcilerinden XKoren Electric’in EIF Enerji Fuarı ve Kongresi’nde sergilediği şalt malzemeleri enerji sektörü temsilcilerinin beğenisini kazandı.

3 gün süren fuar boyunca yoğun ilgi gören XKoren Electric standı enerji sektörü temsilcilerinin akınına uğradı. Çok sayıda enerji sektörü temsilcisini standında ağırlayan XKoren Electric yeni iş birlikleri için çok sayıda firma ile görüşmeler yaptı.

Fuar süresince enerji sektörü firmalarının projelerinde kullanabileceği şalt ürünlerini yeni ziyaretçilerin beğenisine sunan XKoren Electric hem yurt içinden gelen hem de yurt dışından gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Elektrik enerjisini güvenli, verimli, kaliteli ve çevreye dost biçimde koruma ve kontrol ilkesiyle yola çıkan XKoren Electric’in standında sergilediği alçak gerilim devre kesicileri, otomatik sigortalar, alçak gerilim akım transformatörleri, alçak gerilim kontaktörleri, kaçak akım koruma şalterleri, sigortalı yük ayırıcıları ile NH sigortalar başta olmak üzere çeşitli AG koruma ve ölçü cihazları ziyaretçiler tarafından yakından incelendi ve ürünlerle ilgili XKoren Electric yetkilileri ziyaretçileri bilgilendirdi.