2. Tesis Yönetim Zirvesi'ne Elektrik-Aydınlatma ve Güvenlik Sektörü Firmaları Damgasını Vurdu

25.1.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, 2. Tesis Yönetim Zirvesi'ne Elektrik-Aydınlatma ve Güvenlik Sektörü Firmaları Damgasını Vurdu, Bafra Aydınlatma, Özlem Aydınlatma, Miafon, Teknoline, Boyut Güvenlik, Zita Aydınlatma, Ercan Elektrik, Sarı Conta, Pkatu

19 Aralık Cuma günü Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirilen 2. Tesis Yönetim Zirvesi’ne Elektrik-Aydınlatma ve Güvenlik Sektörü Firmaları Damgasını Vurdu.

Başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve çok sayıda sektör temsilcisinin katıldığı zirveye sektörümüzü temsilen de Bafra Aydınlatma, Özlem Aydınlatma (Polight), Miafon, Teknoline, Boyut Güvenlik, Zita Aydınlatma ve Ercan Elektrik (Sarı Conta, Pkatu) katıldı.

Sektörümüzü temsilen zirveye katılan firmaların stantları gün boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı. Stantlarda sergilenen ürünleri yakından inceleyen zirve ziyaretçileri ürünlerle ilgili yetkililerden bilgi alıp yetkililerle ürünlerle ilgili fikir alışverişinde bulundular.