Teksan, Avrupa'nın En İyi İşletme Okullarından ESSEC'e Başarısının Sırrını Anlattı

13.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Teksan,  Teksan, Avrupa'nın En İyi İşletme Okullarından ESSEC'e Başarısının Sırrını Anlattı

140’tan fazla ülkeye ihracat yapan, kesintisiz güç çözümleri şirketi Teksan, Avrupa’nın MBA alanındaki en iyi işletme okullarından ESSEC’ten gelen yönetici ve öğrencilere inovatif ürün ve sistemlerindeki başarısını anlattı. ESSEC heyeti Teksan’ın fabrikasını da ziyaret ederek sistemleri yerinde inceledi.

Kesintisiz enerji çözümleri sektörünün inovatif şirketi Teksan, Avrupa’nın en büyük işletme okullarından biri olan ESSEC Business School’dan gelen öğrencilere başarı hikayesini anlattı. Fransa’dan gelen, aralarında Avrupa’nın en güçlü şirketlerinden yöneticilerin de bulunduğu MBA öğrencilerinden oluşan 40 kişilik grup, Teksan’ın kesintisiz güç çözümleri sektöründe yaptığı inovasyonları, başarılı mühendislik çözümleri, yönetim, uluslararası ticaret, ihracat ve pazarlama stratejisini dinledi.  30 yıla yakın jeneratör alanında üretim yapan ve Türkiye’nin en iyi sanayi şirketleri arasında ISO 500’de yer alan Teksan’ın 140’dan fazla ülkeye ihracat yapılan ürünleri, inovatif çözümleri ESSEC öğrencileri ve heyeti tarafından ‘case study’ olarak incelendi.

ESSEC heyeti Teksan’ın Kocaeli’de bulunan fabrikasını da gezerek üretim, inovasyon gibi konularda yerinde incelemelerde bulundu. Merkezi Fransa’da bulunan ESSEC Business School, Avrupa’nın MBA alanında en iyi işletme okulları arasında geliyor. ESSEC heyeti her yıl Türkiye ofisi aracılığıyla inovatif şirketlerin başarı hikayelerini dinlemek ve saha incelemeleri yapmak amacıyla ziyaretlerde bulunuyor. ESSEC’in bu yılki başarı hikayelerinden biri ise Teksan oldu.