Perakende Günlerinde 3N Aydınlatma Rüzgarı Esti

14.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, 3N Aydınlatma, Perakende Günlerinde 3N Aydınlatma Rüzgarı Esti

Ticari, endüstriyel, mimari ve konut projeleri dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalar için özel proje ihtiyaçlarınıza yenilikçi ve enerji tasarruflu aydınlatma ürünleri sunan aynı zamanda enerji tüketimini azaltmaya ve karbon ayak izinizi düşürmeye yardımcı olacak ürünler üreten 3N Aydınlatma 31 Mayıs 1 Haziran 2023 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende günlerinde üretimini gerçekleştirdiği enerji tasarruflu aydınlatma ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

2 gün süren etkinlikte 3N Aydınlatma’nın standında sergilenen enerji tasarruflu ve kaliteli aydınlatma ürünleri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Standı ziyaret edenlerle yakından ilgilenen 3N Aydınlatma yetkilileri ürünlerle ilgili ziyaretçilerin merak ettikleri soruları cevaplayıp ziyaretçilerle işbirliği yapma konusunda karşılıklı görüşmelerde bulundular.

Fuarda sohbet ettiğimiz 3N Aydınlatma yetkileri Fuarların ihracata büyük katkısı olduğunu belirterek 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da fuarlara katılacaklarını söylediler. Fuarlar sayesinde Özellikle Avrupa ülkeleri başta olmak üzere; Ortadoğu ve Amerika’da ticari ilişkiler kurduklarının altını çizdiler.

Her geçen gün ürün yelpazelerine yeni aydınlatma ürünleri eklediklerinin altını çizen 3N Aydınlatma yetkilileri ürettikleri enerji  tasarruflu aydınlatma ürünleri ile enerji tüketimini azaltmaya katkıda bulunarak  karbon ayak izinizi düşürmeye yardımcı olacak ürünler ürettiklerini belirttiler.